FREE DOWNLOAD

RS - Restauranger & Storkök

  RS - Restauranger & Storkök icon

  RS - Restauranger & Storkök

  by: 0 0

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  RS är en branschtidning för alla som arbetar inom restaurangnäringen och kommer ut med 8 utgåvor per år.
  Chefredaktören har ordet ...

  Plötsligt bara händer det. I branschen pågår något som är ovanligt både i vårt avlånga land och i en dämpad omvärld. Restaurangnäringen i Sverige expanderar och nyanställer. Antalet jobb är 5 000 fler än vid samma tid i förra året och omsättningen har ökat med nästan 5 miljarder kronor. Momssänkningen är en av flera viktiga förklaringar.

  Förklaringen till expansionen beror inte på att maten har blivit billigare. Restaurangpriserna ligger kvar på tidigare nivåer. Det visste vi redan. Få går ut och äter för att det är billigt. Ett restaurangbesök görs för att man med alla sinnen vill njuta, se och smaka det som skapats av restaurangbranschens hängivna proffs.

  Förklaringen är att matrevolutionen har kommit för att stanna i Sverige och intresset för kulinariska upplevelser bara växer och växer.

  2013 är ett märkesår. Restauranger och Storkök, R&S, är laddad för att bevaka och rapportera om människorna som skapar det nya och det bästa i branschen. Runt hörnet väntar Sveriges medverkan i kockarnas världsmästerskap, Bocuse d´Or. Året har just börjat.
  Det kunde knappast vara bättre.

  Tags: rs restauranger och storkök