FREE DOWNLOAD

Telegrafi

  • SEARCH TYPE
  Telegrafi icon

  Telegrafi

  by: V.L Developer 6 8

  8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Telegrafi eshte nje portal informatash nga tere bota dhe nga te gjitha fushat te perfeshira :Sport,Lojra,Magazine,Lifestyle,Fashion,News,Opinione...etj.
  Tash edhe ne applikacion per Android i modifikuar dhe me nje performance te bukur...

  Users review

  from 6 reviews

  "Great"

  8