FREE DOWNLOAD

Trelleborgs Allehanda

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Trelleborgs Allehanda

  Trelleborgs Allehandas mobilapp är den snabba och enkla vägen till de lokala nyheterna och erbjudandena direkt i din mobil.

  - - -

  ★ Nyheter

  Läs det senaste om sport, nöje, näringsliv, ledare och nyheter från Trelleborgs kommun och resten av världen. Dessutom kan du se vad andra läser om mest just nu, spara dina favoritnyheter och enkelt kontakta vår redaktion om du har ett nyhetstips.

  ★ Erbjudande

  Skall du shoppa i morgon eller är på stan just nu och skall ta en fika? Då får du inte missa att trycka på erbjudandeikonen. Där erbjuder ett flertal företag dig sitt bästa erbjudande för stunden. Den perfekta vännen på stan!

  Med platsfunktionen aktiverad så får du en lista med det närmaste erbjudandet överst utifrån din nuvarande position. Du kan även använda kartfunktionen för att enkelt få en bra överblick. Om du inte hittar till butiken själv, så hjälper vi dig med en enkel vägbeskrivning direkt i mobilen.

  ★ Sportresultat

  Följ ditt favoritlags match via appen. I samarbete med Everysport får du sportresultat direkt i mobilen. Vi täcker både den nationella eliten och lokala sporten. När spelas matchen? Kalendern hjälper dig som användare att hitta matchtiderna.

  Users review

  from 21 reviews

  "Great"

  7