FREE DOWNLOAD

TV2 Nord

  TV2 Nord icon

  TV2 Nord

  by: 108 6.8

  6.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  TV2 Nord leverer hver dag regionale nyheder til næsten 600.000 nordjyder. Vi udkommer på TV, vores hjemmeside, sociale medier og på denne app.

  Med appen på din telefon får du nyhederne fra tv2nord.dk i et simpelt format uden så mange dikkedarer. Appen er lynhurtig, så i samme sekund en nyhed finder plads på tv2nord.dk er den også i appen. Og hvis nyheden handler om et emne eller et sted, der interesserer dig særligt meget, kan du få besked om det.

  Det kalder vi 'Mine nyheder', og det er din mulighed for at skræddersy et nyhedsudbud, der passer til dig. Ved at gøre det, har du altid de seneste nyheder fra de områder og de emner, du vil følge med i, lige ved hånden - på din smartphone eller tablet.

  Alt du skal gøre for at tilføje en kommune eller et emne til 'Mine nyheder' er at klikke på det hjerte-ikon, du finder flere steder i appen. Under alle artikler findes en oversigt over emner den pågældende artikel er tilknyttet, og her kan du - lynhurtigt - tilmelde et sted eller et emne til 'Mine nyheder'.

  Et klik på klokke-ikonet, der dukker op, når du har tilmeldt et emne eller en kommune til 'Mine nyheder' sikrer, at du, hver gang der kommer nyt indenfor emnet, får besked via en push-besked.

  Appen lader dig selvfølgelig også se seneste udgave af Nordjylland LIVE.

  Vi elsker feedback, så del gerne din oplevelse af appen med os, så vi kan blive ved med at forbedre den og forhåbentlig give dig og alle de andre brugere en bedre oplevelse for hver opdatering.

  God fornøjelse!

  Tags: tv2 nord , tv2 nord qr kode

  Users review

  from 108 reviews

  "Good"

  6.8