FREE DOWNLOAD

WTF.nl

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Op WTF vind je vermakelijk, opmerkelijk en spraakmakend nieuws uit binnen- en buitenland. Het zijn typisch de berichten en foto’s die je van je vrienden doorgestuurd krijgt en waar iedereen over praat. De WTF.nl-app is gevuld met likeable content om direct te delen met vrienden en volgers. Nu kan jij de eerste zijn die het gesprek van de dag met een klik deelt.

  Wij schuimen het web voor je af op zoek naar de pareltjes van het internet. WTF.nl is even ontsnappen aan de waan van de dag. Jezelf onderdompelen in een warm bad, enerzijds als afleiding, omdat je behoefte hebt aan verwondering, verbazing, een positieve noot of simpelweg om invulling te geven aan je informatieverslaving. Het design van de app speelt hier op in, door de makkelijke en prettige manier waarop je de inhoud kan consumeren, maar ook door het gebruik van beeld, foto’s en video’s.

  De app bestaat grotendeels uit dezelfde katernen als op de website staan weergegeven. Werkt super simpel, is prettig scrollen en laadt lekker snel.

  Enjoy!

  Tags: filmpjes openen op wtf met , hosting , wtf filmpjes , filmpjes 4.1.2

  Users review

  from 2.268 reviews

  "Good"

  6.8