FREE DOWNLOAD

Dagens industri

  • SEARCH TYPE
  Dagens industri icon

  Dagens industri

  by: 734 3.6

  3.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  I Di-appen får du nyheter inom ekonomi och näringsliv som ett kontinuerligt nyhetsflöde med de senaste händelserna i topp.

  Välkommen till Dagens industri – Nordens största affärstidning. Av oss får du aktuella börskurser, valutor och räntor. Du får tips, råd och analyser av egna och inbjudna experter. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem inspirera med deras personliga berättelser. Vi granskar bolag, affärer och makthavare och vi ger dig också vägledning i din privatekonomi och dina privata affärer.

  Genom Di:s avdelningar belyser vi olika delar av näringslivet, inte minst i vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på intressanta företag och heta trender inom mode, design, mat och kultur.

  Varje dag ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer, till exempel styrelseproffset Michael Storåkers, CSR- och hållbarhetsexperten Gunhild Stordalen, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall och klimatforskaren Johan Rockström m.fl.

  För att läsa de senaste affärsnyheterna från Di som en digital version av papperstidningen hänvisar vi till vår app "Di e-tidning" som du också hittar i Google Play. Där kan du välja att läsa nyheterna antingen som tidningssidor eller i artikelläge.

  Tags: di , di appen , gratis dagens industri , appar , dagens industri , app , appen , svenska appar , app pris

  Users review

  from 734 reviews

  "OK"

  3.6