FREE DOWNLOAD

Lajme Shqip Live Albanian News

  • SEARCH TYPE
  Lajme Shqip Live Albanian News icon

  Lajme Shqip Live Albanian News

  by: 84 8.8

  8.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Albanian New Reader App
  - Albanian:

  Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj.
  Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit te ofruara nga gazetat e faqet me te rendesishme shqiptare.

  Tags: lajmet shqip live , live lajme oltian , lajme shqip live , lajme shqip , news 24 albania lajmet e fundit , albania lajmet , shqip live , albania online lajme

  Users review

  from 84 reviews

  "Great"

  8.8