FREE DOWNLOAD

Shkabaj

  • SEARCH TYPE
  Shkabaj icon

  Shkabaj

  by: Shkabaj Inc. 2.1K 8.6

  8.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

  • Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
  • Shikoni mijëra video on-demand
  • Shikoni Live TV
  • Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
  • Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
  • Lexoni Horoskopin
  • E shumë të tjera!!!!

  Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!

  Mos harroni të :

  Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
  Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
  Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

  ------------------------------------------------------------

  Shkabaj App lets you:

  • Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
  • Watch thousands of on-demand videos
  • Watch Live TV
  • Read, listen or watch the news and share them with friends
  • Get up to date weather information for all Albanian cities
  • Read your horoscope
  • And much more!!!

  Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!

  Don't forget to :

  Share this app with your friends
  Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
  Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

  Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

  Users review

  from 2.059 reviews

  "Great"

  8.6