FREE DOWNLOAD

3D Shqipëri Live Wallpaper

  • SEARCH TYPE
  3D Shqipëri Live Wallpaper icon

  3D Shqipëri Live Wallpaper

  by: SanguinoFlags 68 9

  9 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Great live wallpaper which will allow you to enjoy the Albania Flag all of the time. Perfect to encourage your national team on any occasion.

  The live wallpaper is interactive, reacts to movement and you can configure the velocity and the transparency, and cancel the interactive function if you so prefer (in the Adjustments menu).

  Includes a direct access link to see the emblem and to more quickly access the preferences section. In order to install or configure the screen saver, you must follow these steps:

  - Click on Menu
  - Click on wallpaper
  - Click on live wallpaper. Here is where we will find the live wallpaper. Once we have clicked on it, we will be able to access the settings or, alternatively, we can click on Set wallpaper in order to finish.

  Shqiptar - Albanian

  Muri i madh jetojnë e cila do të ju lejojnë të gëzojnë flamurin e Shqipërisë gjithë kohës. Perfect për të inkurajuar ekipin tuaj kombëtar në çdo rast si lojërat e ardhshme Olimpike.

  Letër-muri jetojnë është interaktive, reagon ndaj lëvizjes dhe ju mund të konfigurosh shpejtësinë dhe transparencës, si dhe të anulojë funksion interaktiv në qoftë se ju preferoni (në menynë rregullime).

  Përfshin një lidhje të drejtpërdrejtë qasje për të parë stemën dhe më shpejt të hyrë në seksionin preferencat. Në mënyrë që të instalojë ose të konfigurosh mbrojtës Ekrani, ju duhet të ndiqni këto hapa:

    - Klikoni mbi Menu
    - Klikoni në sfond
    - Klikoni mbi sfond të jetojnë. Këtu është vendi ku ne do të gjeni letër-muri jetojnë. Pasi të kemi klikuar mbi të, ne do të jetë në gjendje për të hyrë në parametrat ose, përndryshe, ne mund të klikoni mbi sfond Set në mënyrë që të përfundojë.

  TAGS: Shqipëri/Shqipëria, Shqipnia, Republic of Albania
  Republika e Shqipërisë, Live Wallpaper

  Tags: flamuri i shqiperise wallpaper , flamuri shqiptar wallpaper , flamuri wallpaper , flamuri shqiptar 3d , flamuri shqiptar big wallpaper , 3d shqiperi live , 3d wallpapers flamuri shqiptar , flamuri shqiptar , fondos de pantalla 3d con movimiento

  Users review

  from 68 reviews

  "Awesome"

  9