FREE DOWNLOAD

Støt Brysterne

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Støt Brysterne App'en er udviklet af Kræftens Bekæmpelse.

  Med Støt Brysterne App’en kan du vise, at du støtter brystkræftsagen. Du kan downloade forskellige wallpaper designs direkte til din Android og anvende som baggrundsbillede. Du kan deltage i konkurrencer om præmier for over 600.000 kr., og du kan holde dig opdateret om aktuelle events rundt om i landet. Og så kan du selvfølgelig give en donation til brystkræftsagen og dele App’en med dine venner.

  Se også de specielle Støt Brysterne striber, som Morten Ingemann har lavet i forbindelse med brystkræftmåneden.

  1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft. Godt 4.000 kvinder får hvert år stillet diagnosen brystkræft, og der er dermed den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder. Støt Brysterne er en kampagne hos Kræftens Bekæmpelse, hvor vi sætter fokus på og indsamler penge til kampen mod brystkræft. Det er en årligt tilbagevendende kampagne, som finder sted i oktober måned - den internationale brystkræftmåned. I denne måned sætter mange lande rundt om i hele verden fokus på og samler penge ind til kampen mod brystkræft.

  Det primære formål med kampagnen er at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft, men også at sætte fokus på og skabe opmærksomhed om en sygdom, som hver dag rammer 11 danske kvinder.

  Hvis du har kommentarer, ris eller ros, kan du skrive på vores facebook side, www.facebook.dk/stoetbrysterne, så svarer vi hurtigst muligt.

  Tak for din støtte.

  Tags: støt brysterne

  Users review

  from 9 reviews

  "Great"

  7.8