FREE DOWNLOAD

Chup Hinh Han Quoc 2013

  • SEARCH TYPE
  Chup Hinh Han Quoc 2013 icon

  Chup Hinh Han Quoc 2013

  by: 4.1K 7.6

  7.6 Expert
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Chup Hinh Han Quoc 2013's review

  Published: 2015-12-04, by .

  Discover new ways to combine your photos and create greeting cards

  7.6
  • High creativity quotient
  • Good user engagement
  • Clean user interface design
  • Needs more options
  • Missing saved frame
  • Long install time

  "An Art Studio In The Palm Of Your Hand"

  THE VERDICT

  Photo Art Studio provides you with another way to get creative with your photos. Create new collages, make greeting cards, and apply special filters to your new creations. There was never so much possibility with regular old photos.

  THE PROS

  The creativity level is pretty high with Photo Art Studio. Being able to create and share and save adds to user engagement. The user interface was easy to get around and there was no lag between screen transitions and menu selections.

  THE CONS

  For a third-party camera app, Photo Art Studio could use more options, such as more frames or filters. The frame didn't save on one occasion and needed to be recreated. Initial install time was excruciatingly long for an app of this size.

  Tags: chup hinh han quoc

  William

  by William

  Dec 04, 2015

  Description

  Chắc hẳn bạn đã nghe đến chụp hình Hàn Quốc, và mong ước được chụp một bức hình với những khung hình ngộ nghĩnh đầy cá tính của riêng mình đúng không?

  Muốn có những tấm ảnh được lồng khung đẹp mắt kiểu Hàn Quốc, nhưng bạn không đủ khả năng thiết kế những khung hình bằng Photoshop hay các chương trình xử lý ảnh chuyên nghiệp khác?

  Chụp hình Hàn Quốc là một ứng dụng tích hợp các công cụ chụp hình cũng như ghép hình giúp bạn tạo ra những bức hình trong rất dễ thương. Đặc biệt ứng dụng tích hợp nhiều tiện ích giúp bạn dễ dàng bổ sung các hiệu ứng, các icon để trang trí cho bức hình của mình thật đẹp.

  Sau khi hoàn thiện bạn sẽ dễ dàng chia sẽ với bạn bè và người thân thông qua các công cụ chia sẽ được tích hợp sẵn trên ứng dụng như: Chia sẽ lên Facebook, email, tin nhắn, ....

  ★ Copyright 2013 AMSTUDIO, Inc.

  Users review

  from 4.073 reviews

  "Great"

  8