FREE DOWNLOAD

iPOSTKORT

  • SEARCH TYPE
  iPOSTKORT icon

  iPOSTKORT

  by: Result.dk 9 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  iPOSTKORT lader dig skabe og sende en trykt hilsen fra hele verden via danske kanaler. Kombinér dit eget foto og din personlige hilsen, og få det trykt som et A5 postkort, og sendt til familie og venner hvor som helst. Skab et varigt minde i en kvalitet man gemmer længe.

  HVORDAN HJÆLPER DET MIG? / MÅLGRUPPE:
  iPOSTKORT er skabt til dig der ofte rejser eller er på farten, og ønsker at dele oplevelser med familie og venner, også når du har travlt. Nu slipper du for at bruge tid på at finde det rigtige postkort, udregne porto, veksle valuta, købe frimærke eller finde et posthus et nyt sted. Samtidig kommer dit budskab hurtigere frem til Danmark.

  HVORFOR?
  Dit iPOSTKORT bliver trykt hos Islev Tryk A/S, som har stor erfaring med tryksager, og et godt samarbejde med det danske postvæsen, og som også trykker for mange store virksomheder i Danmark. Du støtter samtidig danske arbejdspladser, ved at lægge din tryksag i Danmark.

  HVOR TRYKKER JEG? Ganske enkelt: Tag et billede, skriv en hilsen og en modtageradresse, og betal med Dankort. Så trykker og sender vi dit postkort.

  VÆRD AT VIDE:
  iPOSTKORT er en gratis APP. Opdateringer i forbindelse med forbedring af produktet er automatiske, og er også gratis. Hvert postkort koster en fast dagspris uanset hvor modtageren bor. Dagsprisen ses på forsiden. Prisen inkluderer: upload af billede og tekst, tryk af 1 stk. A5 postkort trykt på 235 g postkortkarton, og blankt (kasheret) på forsiden, porto samt forsendelse. Udgifter til datatrafik er IKKE indeholdt i prisen. Betaling foregår med Dankort via Quickpay, som er en sikker betalingsform.

  LEVERING:
  Porto og levering er indeholdt i prisen.

  FORTRYDELSESRET:
  Der er ingen fortrydelsesret, da varen er personlig, skal specialfremstilles, og ikke efterfølgende kan videresælges til anden køber.

  REKLAMATION OG RETURNERING:
  Ved fejl og mangler sendes reklamation, postkort og ordrebekræftelse til Islev Tryk A/S. Islev Tryk tager herefter, for hvert enkelt tilfælde stilling til eventuelt omtryk inkl. Ny forsendelse, eller refundering.

  ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTI:
  Islev Tryk A/S tager IKKE ansvar for evt. anstødeligt indhold i uploadede billeder og tekst, da vi ikke kontrollerer indholdet af postkortet inden vi trykker og sender det. Sælger er ikke ansvarlig mangler der måtte skyldes købers handling eller undladelse, eller forhold der ligger uden for Islev Tryk´s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Endvidere er Islev Tryk A/S ikke ansvarlig, i tilfælde af at de bestilte postkort bliver beskadiget under forsendelsen. Islev Tryk garanterer, at alle bestilte postkort bliver trykt digitalt i bedst mulige kvalitet, ud fra det modtagne billedmateriale, og afsendt indenfor 3 dage.

  KONTAKT INFORMATIONER:
  Islev Tryk A/S, Islevdalvej 194, 2610 Rødovre. CVR nr. 12119887. Tlf.: 44 53 52 00. www.islevtryk.dk.

  Tags: ipostkort

  Users review

  from 9 reviews

  "Good"

  6