FREE DOWNLOAD

Razglednica

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplikacija omogoča pošiljanje vaših lastnih fotografij v obliki klasične razglednice na poštne naslove v Sloveniji. Storitev vam omogoča hitro, preprosto in cenovno ugodno posredovanje razglednic z osebno noto.

  Uporaba je enostavna in je sestavljenja iz štirih korakov. Najprej izberete fotografijo s pomočjo galerije ali pa posnamete novo. Obstaja tudi možnost, da aplikacijo poženete s pomočjo funkcije za deljenje slik iz poljubne aplikacije na vašem telefonu, ki to omogoča preko ustreznega menija za deljenje vsebin (fotoaparat, galerija, upravljalnik/pregledovalnik datotek …).

  V naslednjem koraku določite poštni naslov prejemnika. S pomočjo tipke meni na zavihku za prejemnika pridete do dodatnih možnosti, kot je npr. izbira prejemnika iz imenika vašega telefona ali seznama priljubljenih, ki si ga sami ustvarite.

  Tretji zavihek vam omogoča vnos besedila, ki bo natisnjeno na hrbtni strani razglednice.

  Pred pošiljanjem si lahko ogledate simbolični prikaz razglednice. S kretnjo prsta levo ali desno prikazano razglednico tudi obrnete.

  Storitev je omogočena le Tušmobilovim uporabnikom. Storitev se zaračuna po veljavnem ceniku. Prenos podatkov v lastnem omrežju se ne zaračuna. Pri uporabi storitve v tujini svetujemo uporabo WiFi omrežja, kar lahko zniža stroške posredovanja pri prenosu podatkov.

  Users review

  from 24 reviews

  "Great"

  8.8