FREE DOWNLOAD

40 Hadithet e Neveviut

  40 Hadithet e Neveviut icon

  40 Hadithet e Neveviut

  by: 328 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

  - 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
  - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
  - Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
  - Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
  - Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

  Tags: 1000 hadithet

  Users review

  from 328 reviews

  "Awesome"

  9.6