DOWNLOAD  £1.00

Al-Quran Mal + Audio Ads Free

  • SEARCH TYPE
  Al-Quran Mal + Audio Ads Free icon

  Al-Quran Mal + Audio Ads Free

  by: HatafSoft 8 8.6

  8.6 Users
  rating
  DOWNLOAD  £1.00


  Screenshots

  Description

  Al-Quran (Malayu) dengan Audio Al-Quran Lengkap Iklan Percuma.

  Download App ini jika anda tidak suka melihat iklan sambil membaca atau mendengar Al-Quran, ini harga yang kecil tidak adalah untuk App Besar ini, ia hanya sokongan anda kepada kami untuk jenis aplikasi Islam untuk anda dan Brothers Islam lain dan Sisters anda.

  • Al-Quran Bahasa Arab Skrip:
  Skrip Gaya Uthmanic Teks Arab yang sangat terkenal di Timur Tengah (Negara Arab) serta seluruh dunia, penulisan Sangat cantik gaya untuk Arab ia mempunyai saiz yang besar supaya mengapa turun Diperlukan Dalam Permulaan App selepas Pemasangan.

  Nota: Ini Download Hanya untuk Data menulis Gaya Files, Tidak audio Al-Quran ini, jadi jika anda mahu untuk mendengar Al-Quran anda perlu turun Audio selepas selesainya Download Skrip Teks.

  • Terjemahan Bahasa:
  Malayu Terjemahan Ayat Setiap Quran, Jadi Tidak Pengguna Arab juga boleh memahami makna Al-Quran dalam Bahasa Inggeris yang menjadikan mudah bagi mereka untuk memahami Kitab Al-Quran.

  • Transliterasi (English Alphabet):
  Transliterasi adalah cara yang paling mudah untuk pengguna bukan Arab untuk membaca dari skrip Transliterasi apa yang ditulis dalam bahasa Arab, ciri ini mewujudkan perbezaan untuk aplikasi ini dari Apps Quran lain di pasaran.

  • Lengkap Quran Audio (Muat Turun)
  Complete Quran Audio Percuma untuk setiap pengguna aplikasi ini dengan suara yang indah Qari "Saad Al-Ghamdi", anda boleh memuat turun audio Al-Quran Surah atau lengkap setiap pada masa yang sama seperti yang anda mahu. (Syor: Jika anda mempunyai Kelajuan sambungan internet yang perlahan maka Vise Surah adalah cara yang lebih baik untuk memuat turun audio)

  Download It Sekarang untuk memaksimumkan Ikatan baik anda.

  • Ciri-ciri lain:
  - Tanpa Iklan
  - Muka grafik Cantik
  - Ayat Dengan Display Ayat
  - Goto / Lompat ke mana-mana Ayat (Ayat) Pilihan
  - Bookmark Ayat mana-mana pilihan
  - Pilihan Warna Teks Customizable
  - Main / Jeda, seterusnya / sebelum Ayat Pindah Opsyen
  - Mudah untuk Penggunaan

  Tags: alquran mal audio ads free crack , alquran mal audio ads , quran malay translation

  Users review

  from 8 reviews

  "Great"

  8.6