FREE DOWNLOAD

Albanian Bible

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Bibla e Shenjtë me të integruar SQLite database.

  Ju mund ta ruani databazën në pajisjen e përdoruesit në mënyrë për shpërndarjen falas të Biblës për të tjerët një bazë të dhënash të përshtatshëm fotografinë SQLite.

  Nga karakteristikat e bukur - e thjeshtë dhe e lehtë për të lundruar.

  Gjithashtu kanë aftësinë për të ruajtur në një skedar teksti, dhe një libër një kapitull.

  Kapitulli kaloni mbrapa me radhë dhe me gishtin tuaj.
  Rritet dhe të ulet font size.

  Paqe të jetë me ju, vëllezër dhe motra!

  Users review

  from 24 reviews

  "Great"

  8.4