DOWNLOAD  $4.31

DanKryds, Kryds & tværs ordbog

  • SEARCH TYPE
  DanKryds, Kryds & tværs ordbog icon

  DanKryds, Kryds & tværs ordbog

  by: 5 5.2

  5.2 Users
  rating
  DOWNLOAD  $4.31


  Screenshots

  Description

  Vil du gerne have hjælp til de sidste svære ord i kryds og tværsen, eller vil du tjekke, at du har stavet rigtigt, så er DanKryds den perfekte hjælper.

  Du vælger længden på det ord, du søger, og skriver de bogstaver, som du har, og så søger DanKryds lynhurtigt i de mere end 140.000 krydsord eller 40.000 synonymer. Ordene er indsamlet gennem en årrække af de mere end 7.000 registrerede brugere af Kryds og Tværs Ordbogen på nettet, og de er løbende blevet tjekket og godkendt af redaktionen.

  Alle krydsordene er kategoriserede. Det vil sige, at du f.eks. kan vælge kun at søge i øer. Du kan også vælge at søge i flere kategorier – f.eks. Øer og Halvøer, og selvfølgelig kan du også søge i alle kategorier.

  Synonymer er opdelt efter betydning. Hvis du f.eks. søger på STOR, bliver resultaterne opdelt efter betydningerne stor (størrelse), stor (format) osv.

  Ordbøgerne ligger på telefonen, så du er ikke afhængig af nogen form for forbindelse til omverdenen. Det betyder at du uden omkostninger f.eks. kan bruge DanKryds på stranden i Ibiza, ved poolen på hotellet i Grand Canaria, på din egen altan eller i S-toget.

  Tags: kryds og tværs ordbog gratis , kryds og tværs ordbog online gratis , kryds og tværs ordbog synonym , dankryds , kryds og tværsordbog , kryds og tværs synonymordbog online , kryds og tværs synonymordbog , kryds og tværs ordbog online , kryds og tværs ordbog

  Users review

  from 5 reviews

  "Good"

  5.2