FREE DOWNLOAD

Digiben

  • SEARCH TYPE
  Digiben icon

  Digiben

  by: Attila Török 8 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  ..........FRISSÍTÉS..........

  Digiben 2. szám megjelent!
  Tartalomból:
  - Olcsó tabletes teszt Wayteq xTAB i70
  - HTC One X az új trónbitorló
  - HTML5 alkalmazások egyszerűen
  - MySQL serdülőkorban
  - Android a tévén, MyGica ATV 1000

  2012 márciusában jelent meg a DigiBen ingyenes interaktív újság első kiadása, ami a mobilok, tablet-ek és egyéb digitális eszközök bemutatásával, fejlesztésével és a digitális piac alakulásával foglalkozik. A magazin célja annak az űrnek a betöltése, amelyet az elsősorban táblagépeken magyarul tartalmat fogyasztó és olvasó, tech témák iránt érdeklődő olvasók tapasztalhattak.

  Az újság készítői munkatársak és barátok, akik nagy érdeklődéssel követik a folyamatosan formálódó digitális világ újdonságait és saját szerzésű cikkek formájában szeretnék másokkal is megosztani a legfrissebb híreket és tapasztalataikat. A cél egy olyan kiadvány összeállítása volt, ami megfelel a digitális eszközök felé támasztott elvárásoknak, és interaktív felülete élvezetesebbé teszi a cikkek olvasását beágyazott videók, képgalériák és linkek segítségével.

  Az írások nem kizárólag szakmai közönségnek készültek, így változatos témákkal találkozhat az olvasó melyek több szemszögből járják körül a digitális platformok aktuális helyzetét, legyen az tesztelés, a vizsgált eszközökre való fejlesztés vagy marketing. Így kaphatott helyet egymás mellet az Android legfrissebb verziójának, az Ice Cream Sandwich-nek a bemutatása, egy Samsung Smart TV teszt és egy, a magyar startup-ok helyzetével foglalkozó cikk.

  A magazin jellegéből fakadóan leginkább táblagépeken, azaz iPad-en, Android-os tablet-eken és Kindle Fire-ön élvezhető a legjobban és az Apple App Store-jában és az Android Marketen keresztül könnyen beszerezhető. A szerkesztők azonban gondolva azokra, akik nem rendelkeznek ilyen eszközökkel a www.digiben.hu honlapon elérhetővé tették az interaktív valamint hagyományos PDF verziót is.

  Ízelítő az első számból:
  - Ice Cream Sandwich nagyító alatt
  - Márkázott Szórakoztatás
  - Samsung Smart TV teszt és fejlesztés
  - HTC Sensation - Szétszedtük
  - a CES 2012 újdonságai

  Tags: wayteq i70

  Users review

  from 8 reviews

  "Great"

  7.8