FREE DOWNLOAD

eReolen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Med eReolens app kan du låne både e-bøger og netlydbøger fra biblioteket. Bøgerne kan læses/lyttes på din Android smartphone eller tablet med eller uden internetforbindelse.

  eReolens app præsenterer masser af inspiration til læsning og lytning, bl.a. nyheder, videoer, forfatterpor-trætter og anmeldelser fra eReolens website.

  Praktisk info: For at bruge app’en skal du være oprettet som låner på dit lokale bibliotek. Hvis du ikke er lå-ner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek. eReolen er tilgængelig via folkebibliote-kerne i alle landets kommuner.

  Users review

  from 2.425 reviews

  "OK"

  4.4

  Users comments

  Kristina P

  by Kristina P

  Jul 27, 2017  |  "Poor"

  Sidste år var den fin fin, nu er der pludselig ingenring ser duer. Enten lukker den ned eller not responding. For dårligt!!!

  Barbara Schmidt

  by Barbara Schmidt

  Jul 17, 2017  |  "Good"

  Jeg har et problem med at hver gang jeg downloader en lydbog, sa når jeg går ind på den for at høre, forsvinder hele del hvor man kan starte og stoppe lydbogen og hvor man kan se og spole I hvor langt man er..

  Asbjørn Brandt

  by Asbjørn Brandt

  Jul 04, 2017  |  "Poor"

  Genial idé, men konstante crashes gjorde at det aldrig er lykkedes mig endnu at logge ind og låne en bog.

  A Google user

  by A Google user

  Jul 02, 2017  |  "Poor"

  Det virker slet ikke

  Lea Foged

  by Lea Foged

  Jun 17, 2017  |  "Poor"

  Jeg kan ikke engang åbne appen i øjeblikket.. Hvilket er en skam, for jeg har ikke haft problemer med den før.

  Rikke Olsen

  by Rikke Olsen

  May 20, 2017  |  "Good"

  Det problem jeg oftest oplever er, at lyden lige pludseligt stopper - men lydbogen kører stadig, så man skal vente til man lige får mulighed for at navigere, og derefter skal man bruge tid på at spole frem og tilbage til hvor den gik i stå (og spolefunktionen er ret elendig). Har indtil videre kun brugt lydbøger, og ikke ebøger. Blandet oplevelse. Er desuden ikke lige imponeret over oplæserne, men det er jo ikke app'ens skyld.