FREE DOWNLOAD

EU@HU

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Az Európai Unió Magyarországon
  Hivatalos képviseletek, tájékoztató- és tanácsadó szolgálatok

  Az Európai Unió közelebb van, mint gondolná!

  Az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének alkalmazása bemutatja az Európai Unió magyarországi hivatalos képviseleteit, valamint tájékoztató- és tanácsadó szolgálatait. Valamennyi szolgálat személyre szabott támogatást nyújt saját szakterületén többek között arra is választ adva, miként találjunk az Unióban ösztöndíjat, munkát vagy üzlettársat, illetve hogyan vehetünk részt EU-s pályázatokon.

  Főbb funkciók:
  •60+ magyarországi EU-s tájékoztató iroda elérhetőségei és szolgáltatásai;
  •böngészhető témakörönként, térképen és szabad szavas kereséssel;
  •minden kapcsolati adat aktív, és elmenthető a telefonkönyvbe;
  •könyvjelzők.

  Az alkalmazás tartalma rendelkezésre áll ingyenes kiadványként is (elvihető az Európa Pontból – cím: Millenáris Park, Budapest), és letölthető pdf-formátumban is a Képviselet webszájtjáról (www.eu.hu).

  ***********************************

  A Képviselet maga is működtet európai integrációs hálózatokat. A Europe Direct Információs Központok az ország 16 városában nyújtanak széleskörű uniós tájékoztatást. Az Európai Dokumentációs Központok könyvtárként működnek: hivatalos kiadványaink mellett uniós szakkönyvekhez is hozzáférést biztosítanak. A Team Europe magyar szakértői szívesen vállalnak előadást különféle uniós témákban. További információért töltse le az alkalmazást!

  Az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletét Budapesten a Millenárison Parkban találhatja meg. Itt alakítottuk ki az Európa Pontot is, mely változatos kulturális és szakmai programkínálattal, az Európai Unióval kapcsolatos személyes tanácsadással valamint internet-hozzáféréssel, kávéházzal, ingyenes kiadványokkal és gyermeksarokkal várja az érdeklődőket. Híreinket, programjainkat megtalálja a Facebookon az Európa Pont oldalán vagy az alkalmazás 'Facebook' menüpontjában.

  Users review

  from 3 reviews

  "Awesome"

  10