FREE DOWNLOAD

Gobar

  • SEARCH TYPE
  Gobar icon

  Gobar

  by: Hojla.Com 61 7.2

  7.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  .

  GOBAR - Aplikacija za gobarje

  Pred vami je najpopolnejša in najnaprednejša aplikacija za gobarje.

  Aplikacija bo z možnostmi , ki jih ponuja navdušila tako ljubiteljskega nabiralca gob kot tudi mikologe, saj boste z njeno pomočjo lahko identificirali več kot 300 gob.

  Vse gobe so predstavljene s slikami, opisi in karakteristikami. Iskanje gob je zelo enostavno, uporabite lahko hitri iskalnik ali pa iskalnik po značilnostih.

  S pomočjo aplikacije lahko ustvarjate lastne galerije, vnašate nove gobe, beležite nahajališča s prikazi na zemljevidu in si vodite evidenco obiskov. Lastniki novejših telefonov boste navdušeni nad GPS navigacijo, ki vas bo vodila do željenega nahajališča.

  Posebna zahvala gre zagnanim ustvarjalcem spletne strani www.gobe.si , ki so nesebično omogočili prevzem baze podatkov s strani na osnovi katerih je narejena aplikacija. Avtorji slik in opisov gob, ki so zajeti v aplikaciji so navedeni na spletni strani www.gobe.si

  Aplikacija je na voljo v dveh različicah:

  osnovna - brezplačna
  zajema bazo 300 najpogostejših gob in omogoča dodajanje ene gobe (slike, tekst, karakteristike) in enega najdišča (GPS koordinate, tekst, slike)

  razširjena - plačljiva(interno plačilo preko PayPal, 4.80 EUR)
  razširjena verzija nima omejitev

  Na željo kupca je možno aplikacijo proti plačilu prilagoditi (npr. - dodati iskalne nize v iskalniku). Prav tako je možno aplikacijo (bazo), ki si jo kreira kupec proti plačilu izvoziti in na željo naročnika izdelati knjigo. Natančnost prikaza lokacije na zemljevidu je odvisna od GPS sprejemnika vašega aparata.

  Vse želje, predloge kako izboljšati aplikacijo pošljite na info@hojla.com , z veseljem vam bomo pomagali.

  Aplikacija je optimizirana za Android različico 2.3+. Predlagana minimalna konfiguracija: hitrost procesorja CPU 800+ Mhz in velikost delovnega pomnilnika 512+ Mb. Podatkovna baza aplikacije z velikostjo 80 Mb se avtomatsko inštalira na sd kartico ob prvem zagonu aplikacije(pri prenosu podatkovne baze priporočamo brezžično povezavo).

  Tags: gobe v slikah , gobar , gobar za , gobe , dowlands gobar slo , zagon aplikacije z sd kartice na u

  Users review

  from 61 reviews

  "Great"

  7.2