FREE DOWNLOAD

HET FRIESE PAARD

  • SEARCH TYPE
  HET FRIESE PAARD icon

  HET FRIESE PAARD

  by: Funkylola-apps 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Wil Jij Snel En Makkelijk Het Perfecte Friese Paard Hebben: Gezond, Gelukkig en Goed Opgevoed Voor Nog Vele Jaren?

  Wil Jij Niet Nog Meer Tijd Verspillen Door Jouw Friese Paard Met Verkeerde Methodes Op Te voeden?

  Let Dan Op: Deze Informatie Speciaal Voor Friese Paarden Zul Je Nergens Anders Op Het Internet Tegen Komen!

  Enkele bijzondere feiten over het verzorgen van Friese paarden......en waarom je niet eens moet denken aan het kopen van een Fries paard totdat je ieder woord hieronder hebt gelezen.

  Friese paarden zijn gevoelig voor een aantal veel voorkomende ziekten waar je paard uiteindelijk doodongelukkig en zelf kreupel van kan worden. Maar de meeste ziekten zijn 100% geneesbaar, als je de signalen maar kan herkennen en weet welke medicatie je moet geven.

  Friese paarden staan van nature niet bekend om hun grote uithoudingsvermogen. Toch is het mogelijk, door gerichte training, om ook Friezen het hoogst haalbare volhardingsvermogen te laten bereiken. Helaas is er heel veel 'foute' informatie hierover beschikbaar.

  Friese paarden staan bekend als een levendig, betrouwbaar en mak paard. Toch is het van belang om de JUISTE inzichten te hebben in het karakter van je viervoeter. Doe je dit niet dan kan dat uitlopen op een nachtmerrie.

  Geachte vriend,

  Heb je net een Fries paard gekocht en heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je paard moet zorgen?

  Heb je een Fries paard die last heeft van MOK en heb je geen idee hoe je het kan voorkomen en behandelen waardoor je paard uiteindelijk zelfs doodongelukkig kan worden van de jeuk?

  Heb je een Fries paard en heb je geen idee wanneer je je paard het best kan inrijden?

  Heb je een Fries paard en heb je geen idee waar je rekening mee moet houden als je DRESSUUR wilt gaan rijden zodat je het ***MEEST SCHOKKENDE*** feit niet kan voorkomen?

  Ben je van plan een Friese paard te gaan kopen, ontdek dan de juiste stappen die je moet ondernemen. Neem je deze niet dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een paard hebt gekocht?

  Ben je geïnteresseerd in een methode waarin je leert om op een verantwoorde wijze voor je paard te zorgen, zodat hij een gezond en gelukkig leven lijdt voor vele jaren, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan spullen?

  Als je antwoord "JA" is op één of meer van de vragen hierboven, dan is dit de belangrijkste pagina die je vandaag zult lezen.

  Tags: fries paard kreupel , fries paarden spelletjes , hoe kan je het beste een fries paard beleren , paarden verzorg , paarden verzorg apps