DOWNLOAD  $5.99

Intervju Dobrice Ćosića

  DOWNLOAD  $5.99

  Screenshots

  Description

  Ova knjiga sastavljena je od 2 celine. U prvom delu (Nominacija...) govori se o tome šta su učinili Z. Bujić i akademik S. M. Jarić za nominaciju D. Ćosića za Nobelovu nagradu, a i odštampan je sav Predlog nominacije koji je sačinio Zdravko Bujić.
  U drugom delu knjige prof. M. Mandić i filosof Z. Bujić vode veoma kvalitetan razgovor o stvaralaštvu Z. Bujića (po akademiku Jariću i prof. Mandiću „najvećeg srpskog filosofa“) iz raznih duhovnih oblasti: filosofije, teologije, književnosti, nauke i prognostičkog viđenja budućnosti sveta. Ovaj deo knjige ostaće upamćen po sjajnim i teorijski i naučno validnim Bujićevim odgovorima.
  Ova knjiga sastavljena je od 2 celine. U prvom delu (Nominacija...) govori se o tome šta su učinili Z. Bujić i akademik S. M. Jarić za nominaciju D. Ćosića za Nobelovu nagradu, a i odštampan je sav Predlog nominacije koji je sačinio Zdravko Bujić
  U drugom delu knjige prof. M. Mandić i filosof Z. Bujić vode veoma kvalitetan razgovor o stvaralaštvu Z. Bujića (po akademiku Jariću i prof. Mandiću „najvećeg srpskog filosofa“) iz raznih duhovnih oblasti: filosofije, teologije, književnosti, nauke i prognostičkog viđenja budućnosti sveta. Ovaj deo knjige ostaće upamćen po sjajnim teorijskim i naučno validnim Bujićevim odgovorima.

  Tags: džepni pravopis , intervju dobrice ćosića