FREE DOWNLOAD

Islamski Priručnik

  • SEARCH TYPE
  Islamski Priručnik icon

  Islamski Priručnik

  by: 2.6K 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  `Islamski priručnik` je nastao kao realizacija jednog dobrovoljnog čina njegovog autora. Namjenjen je svim osobama koje bi željele uzase (u digitalnoj formi na mobilnim uređajima) imati određen islamski sadržaj koji bi učile u ime Allaha dž.š. Aplikacija je apsolutno besplatna, ne sadrži nikakve reklame i ne služi u komercialne svrhe.

  Trenutne funkcije (sadržaji) Islamskog Priručnika:
  - Dove (zbirka dova)
  - Namazi
  - Hadisi
  - KUR'AN (s prevodom)
  - Sure (transkripcija)
  - HADŽDŽ / UMRA
  - Bajramske čestitke
  - ISLAM općenito
  - Kibla kompas - GPS
  - Vaktija (BiH)

  Poslanik Muhammed, a.s., je rekao (Buharija): „Najbolji" ti je prijatelj onaj ko te nečem nauči
  U koliko vam se svidi ova aplikacija i smatrate je korisnom, preporučite je dalje!

  Svako ocjenjivanje aplikacije kao i davanje komentara je dobro došlo ... svi korisnici i zainteresovani imaju nešto od toga.

  U koliko želite kontaktirati autora aplikacije možete to učiniti putem kontakt formulara na web prezentaciji/stranici aplikacije (http://www.Islam-App.com) ili putem emaila na adresu: Islamski.Prirucnik[at]Islam-App.com.
  Važno: Ukoliko imate pitanje, želju, primjedbu, prijedlog i slično, kontaktirajte autora putem kontakt formulara na web stranici jer u tom slučaju autor lično može uspostaviti kontakt sa vama. Davanje komentara za navedene primjere nije preporučljivo jer sam autor nema mogućnost da stupi u kontakt sa autorom komentara!

  Info: Preporučuje se da podesite da vam se ova aplikacija automatski unapređuje (automatic update) da bi stalno bila aktuelna (često se unaprijedi i dobije dodatnog sadržaja/funkcija). U koliko ne podesite automatsko unaprijeđivanje preporučuje se da češće vlastito provjerite dali je dostupna nova verzija aplikacije.

  Dodatne ključne riječi:
  Islam, Kuran/Quran, bajram, ramazan/ramadan, bosanski (BiH), ilmihal

  Tags: islamski prirucnik , islamske aplikacije za , mobilni kuran sa prevodom free donwoland , aplikacija kuran na bosanskom , islamske aplikacije za iphon , kuran za , kuran transkripcija , kur an sa prevodom , kuran bosanski

  Users review

  from 2.563 reviews

  "Awesome"

  9.6