DOWNLOAD  $29.48

Jiddra inte

  • SEARCH TYPE
  Jiddra inte icon

  Jiddra inte

  by: ListenApp 0 0

  DOWNLOAD  $29.48


  Screenshots

  Description

  Swedish audio book.
  Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

  Ljudbok.
  Av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren.
  Längd: 7h:03min. Storlek: 152mb
  ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”.
  Detta är en ljudboksapplikation där du laddar ner en hel ljudbok och lyssnar på när det passar dig. Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!
  Minneskort krävs.
  Handling:
  Redan som barn bestämde sig Patrik Pelosio för att inte ta skit - inte från någon eller något. Han var en kriminell supertalang med ett tydligt mål: att bli gangster och få respekt. Patrik Pelosio hamnade tidigt i en spiral av våld och brottslighet. Hans rykte som slagskämpe gjorde att han handplockades av ledare inom den organiserade brottsligheten. Under tio år bestod hans liv av våld, kriminalitet och droger.

  Jiddra inte är den sanna berättelsen om en entreprenör i Stockholms undre värld. Det är en skildring inifrån den undre världen som visar hur varje trappsteg uppåt i själva verket var ett trappsteg nedåt. Det är också en historia om kärlekens kraft och modet att våga kliva av när det går som snabbast. Patrik Pelosio arbetar idag som uppskattad föreläsare och konsult mot våld, droger och rasism. Boken har han skrivit tillsammans med frilansjournalisten och filmaren Theodor Lundgren.

  Tags: jiddra inte , jiddra inte boken , jiddra inte patrik pelosio , ljudbok jiddra inte , ljudböcker , ladda ner jiddra inte ljudbok , ladda ner jiddra inte , jiddra inte ljudbok ladda ner , jiddra inte ljudbok downlode