FREE DOWNLOAD

Mburoja e Muslimanit

  • SEARCH TYPE
  Mburoja e Muslimanit icon

  Mburoja e Muslimanit

  2.8K 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Mburoja e Muslimanit për Android

  - Ndarja e lutjeve në kaptina
  - Kërkimi i kaptinave të caktuara
  - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
  - Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
  - Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
  - Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

  Tags: mburoja e muslimanit , mburoja e muslimanit latinisht e shqip , kuranda merhedi , mburoja e muslimanit apps , shkarko mburoja e muslimanit audio , mburoja e muslimanit per , shkarko mburoja e muslimanit falas , shkarko mburoja e muslimanit per , mburoja e muslimanit audio

  Users review

  from 2.843 reviews

  "Awesome"

  9.6

  Users comments

  Brissy Tani

  by Brissy Tani

  Aug 21, 2017  |  "Awesome"

  Love it

  Enes Shehi

  by Enes Shehi

  Aug 17, 2017  |  "Awesome"

  Mashalla

  Qendrim Haziri

  by Qendrim Haziri

  Aug 15, 2017  |  "Awesome"

  nice

  Gzim Sela

  by Gzim Sela

  Aug 14, 2017  |  "Awesome"

  Very good app

  mediana kaqiu

  by mediana kaqiu

  Aug 11, 2017  |  "Awesome"

  Nice app

  Kenan Shabani

  by Kenan Shabani

  Jul 31, 2017  |  "Awesome"

  nice program