DOWNLOAD  $3.99

Nemački NIJE bauk

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $3.99

  Screenshots

  Description

  Nemački nije bauk je projekat učenja nemačkog jezika, koji je nastao online, kao rezultat rada na blogu – http://abc.amarilisonline.com/. Naravno, iskustvo u neposrednom radu sa polaznicima svih nivoa učenja nemačkog jezika je primarno. Ipak, nije isto predavati u učinonici i prenositi sadržaj putem online lekcija i saveta. Dovoljno godina je prošlo, iskustvo se prilično nagomilalo, korisnici bloga su aktivno učestvovali postavljajući pitanja, davali su svoje sugestije, komentarisali. Tokom celog tog perioda jedno isto pitanje je dominiralo kontakt stranom a to je kada će izaći knjiga?
  Došlo je vreme i za to.
  Nemački nije bauk je planiran kao serijal, koji će pratiti faze učenja nemačkog jezika. Ova knjiga, koja je u vašim rukama (ili na vašim ekranima) je prva u planiranom nizu. Namenjena je onima, koji se prvi put susreću sa učenjem nemačkog jezika. Sadrži sve što je potrebno da znate, da biste se lagodno upustilu u tu predivnu avanturu i savladali nemački jezik.
  Bilo da ste odlučili da sami učite jezik ili da to radite u školi, na fakultetu ili na nekom kursu za učenje jezika, ovde ćete naći odgovore na sva ona pitanja i dileme na koje u učenju nailazite.

  Users review

  from 2 reviews

  "OK"

  4