DOWNLOAD  $5.99

NLP - Čarobna gradionica

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $5.99

  Screenshots

  Description

  NLP - Čarobna gradionica zdravlja

  Svako od vas može od svog života i zdravlja da napravi umetničko delo. U tome vam mnogo može pomoći NLP metodologija. Ova metodologija je dostupna i razumljiva svima, jednostavna je i zabavna, a iznad svega moćna. Bavi se svim aspektima čoveka: mislima, emocijama i telom, kao i onim najsuptilnijim što sve to drži na okupu.

  Čitajući ovu knjigu možete reprogramirati one obrasce koji štete vašem zdravlju i vitalnosti. NLP treneri i zdravstveni kouči mogu vam biti odlična podrška i tokom medicinskih procedura.

  Vaša znanja, veštine i uverenja koja podržavaju zdravlje i vitalnost, najveći su poklon koji možete dati deci. Učiniće da vaša deca dobiju od vas podržavajuće porodično programiranje.

  Usuđujem se reći da možete uticati i na sopstvenu genetiku. Mnogi renomirani svetski naučnici i istraživači danas govore o Epigenetici. Oni govore o tome da unutar svakog od naših tela, upravo u ovom momentu, postoje milijarde ćelija čija je svrha isceljenje ili zamena oštećenih tkiva i organa. Aktivnost i sudbina ovih regenerativnih ćelija je epigenetički kontrolisana. To znači da se one nalaze pod snažnim uticajem naših misli i naše percepcije okoline. Naša uverenja o zdravlju, bolestima i starenju mogu ometati ili potpomagati funkcionisanje ovih ćelija.

  Zamka bolesti, posebno onih što su proglašene hroničnim i neizlečivim, je što osoba od momenta saznanja da boluje od te bolesti, postaje zarobljena u ideji da je definitivno i zauvek bolesna. Ukoliko bolest shvatite kao trenutno stanje, dajete šansu promeni. Niste vi bolest, samo ste trenutno stanište manifestacije bolesti.

  Klimatolozi govore o Efektu leptira, ukazujući na to da pokret krila leptira na jednom kraju sveta, u pravom trenutku, može da izazove tajfun na drugom kraju sveta. Mala promena u nekom delu sistema, može da izazove veliku promenu u drugom delu sistema. Organizam je sistem i čak i male promene, u pravom trenutku, mogu imati velike efekte. Nikada ne znamo koliko promena može daleko da ode.