DOWNLOAD  $3.57

Perenner

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $3.57


  Screenshots

  Description

  Vill du förändra din trädgård? Till din hjälp så har vi nu tagit fram “Perenner” för Android som snabbt hjälper dig att välja lämpliga perenner och lökväxter.
  -----------
  Utdrag ur tidningar
  Allt om Trädgård År 12 nr 13 Betyg ******
  En stilren app med riklig information och närmare 1000 olika perenner. Bläddra bland foton, lista alafabetiskt eller sök efter färg, blomningstid, växtplats med mera för att hitta den optimala växten till ditt trädgårdsland.
  ----------
  Allt om Trädgård År 11
  "Inspirerande"
  En smart app för den som ska planera en rabatt. Bläddra i bild- eller växtlistan och få fakta om växtplats, blomning, höjd och jord. Det går även att få förslag på perenner genom att ange ett antal önskemål. Dessutom finns det 10 korta filmklipp, bland annat om hur man delar perenner.
  Kul inspirationsapp!
  ----------
  ----------

  "Perenner" är en applikation som är utvecklad för svenska växtförhållanden. Den innehåller nästan 1000 olika arter och sorter, samt upp emot 800 inspirerande bilder och mängder av nyttig information. Dess enkla gränssnitt gör den lätt att använda och du kan snabbt få information och förslag på lämpliga perenner och lökväxter. Databasen är integrerad i applikationen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information.

  "Perenner" har tre huvudfunktioner:

  * En lista som visar perenner i bokstavsordning och som kan sorteras efter svenskt namn, botaniskt namn eller växtfamilj. Det finns även en textsökningsfunktion, så att du snabbt ska kunna hitta ett växtnamn som du letar efter.

  * Alla bilder som finns i applikationen kan presenteras i ett översiktligt bildgalleri.

  * Med hjälp av en unik filtreringsfunktion kan du kombinera flera växtegenskaper och få en träfflista som visar de växter som passar in. I sökningen kan du kombinera färg, blomningstid, höjd, växtplats, jordtyp och härdighet. Du kan med andra ord snabbt hitta den där härdiga, blåa perennen som blommar under sommaren och passar i just din skuggiga rabatt. När du hittar växter du tycker om så kan du lägga till dessa i din favoritlista för att snabbt kunna hitta dem igen.

  Varje växtart presenteras med en utförlig växtbeskrivning, innehållande information om härdighet, utseende, växtplats, planteringsavstånd och förökning. Notera att appen inte innehåller alla perenner och lökväxter som kan odlas i Sverige. Förteckning över alla perenner och lökväxter som ingår i appen finns på hemsidan http://www.gardenapps.se

  För att underlätta olika skötsel- och förökningsmoment, finns länkade videolektioner som steg-för-steg visar hur du utför varje moment. Dessa videolektioner ligger dock inte i applikationen, utan de kräver tillgång till Internet. Tänk på att datatrafik kan medföra en extra kostnad beroende på vilken typ av abonnemang du har.

  I applikationen finns även utförlig information om plantering, skötselråd och vilka skötselmoment som skall utföras vid varje årstid.

  Så oavsett om du är hobbyodlare eller trädgårdsexpert så är ”Perenner” applikationen för dig. Nu kan du ha informationen i fickan, oavsett vart du är…

  --------

  Applikationen är utvecklad i samarbete mellan InfoPartner AB och utvecklaren Björn Lindahl.

  InfoPartner AB har under mer än 20 års tid drivit en partiplantskola samt under senare år utvecklat flera olika PC-programvaror för trädgårdsbranschen.
  Exempel: Perenner och lökväxter, En friskare trädgård, Skötselplan för utemiljö och Trädplan.

  Programmen används både av hobbyodlare, parkförvaltningar och trädgårdsutbildningar i de nordiska länderna.

  Tags: perenner , föröka perenner , förslag på perenna rabatter , österlen i handen , perenner soundboard , planera rabatt perenner hjälp

  Users review

  from 26 reviews

  "Great"

  8.2