FREE DOWNLOAD

Razboi in gradina de legume

  • SEARCH TYPE
  Razboi in gradina de legume icon

  Razboi in gradina de legume

  by: Infomedia Pro 60 4.2

  4.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Povestea „Razboi in gradina cu legume”
  O poveste cu morala! O poveste disponibila pe telefonul dumneavoastra, la indemana copilului.
  O poveste cu morala, menita sa invete copiii cum sa se comporte si sa-i asculte pe parinti. O poveste interpretată de actori. Copilul poate trece de la o pagină la alta după dorinţă, in trei moduri diferite, dupa cum ii este mai usor. Imaginea şi sunetul plăcut face din ascultarea acestei povesti o experienţă deosebită.

  „Era o privelişte de nedescris: Castraveţii ţopăiau nervoşi, dând din coate în dreapta şi-n stânga, încercând să lovească nişte biete Roşii, care, nedorind să se lase mai prejos, cu mâinile pâlnie la gură, le adresau tot felul de cuvinte jignitoare. Cepele se-nfoiaseră şi ele de tot şi ţineau, de pe margine, partea Roşiilor. Tot urlând de mama focului, Vinetele aproape că-şi pierduseră glasul. Începuse un adevărat război!...”
  Ce se intampla mai departe... gasiti in povestea noastra!

  Sa indragim lectura alaturi de PitiClic! Educatie alaturi de PitiClic!

  Pentru mai multe produse software educaționale căutați „PitiClic”.
  Trăsături: *****

  Conţinut educaţional
  Distractiv și amuzant
  Dezvoltatorul acestei aplicații, Infomedia Pro, creatorul lui PitiClic, este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv, pentru PC si Mac, ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.

  Program recomandat copilor cu varste cuprinse intre 4 – 7 ani.

  Tags: in gradina de legume lectura dupa imagini , gradina de legume , jocuri gratis razboi in gradina , jogo de povete , jocuri cu razboiul legumelor , poveste cu legume

  Users review

  from 60 reviews

  "OK"

  4.2