FREE DOWNLOAD

ŠKODA Service App

  • SEARCH TYPE
  ŠKODA Service App icon

  ŠKODA Service App

  by: Lukkien 40 6.6

  6.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Er is een nieuwe ŠKODA Service app! Deze beschikt over nog meer functionaliteiten, zoals direct online een werkplaats afspraak inplannen of uw schade melden. Klik op de onderstaande link voor meer informatie en het direct downloaden van deze nieuwe app.

  http://goo.gl/4TiOX

  De oude app kunt u daarna verwijderen van uw toestel.

  ---

  Met de ŠKODA service App heeft u de meest praktische informatie over uw ŠKODA binnen handbereik. Altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent of heeft u eigenlijk nog nooit een wiel gewisseld? De antwoorden op deze vragen en ander nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app!

  •Dashboard; Hier vindt u een overzicht van de verschillende waarschuwingslampjes. Op deze manier kunt u eenvoudig te weten komen wat er aan de hand is en wat u daaraan kunt doen.
  •Doe het zelf; Hier zijn enkele doe het zelf tips terug te vinden, zoals het wisselen van een wiel of het meten van het oliepeil.
  •Dealer locator; Via Wifi of GPS kunt u eenvoudig zien welke ŠKODA dealer er bij uw bestemming van dat moment in de buurt is. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  •Mobiliteitsservice; Heeft u hulp nodig bij pech onderweg of schade, bel direct het ŠKODA Mobiliteitsservice nummer.

  Kortom, een handig hulpmiddel voor iedere ŠKODA rijder!

  Tags: skoda service , skoda qr code , skoda , qr code skoda , skoda apps , oliepeil skoda

  Users review

  from 40 reviews

  "Good"

  6.6