FREE DOWNLOAD

ALDI Danmark

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Med ALDI App giver vi dig omfattende information om vores aktuelle tilbud på Android smartphone eller tablet også når du er undervejs.

  Med den gratis ALDI App får du følgende muligheder:

  - Informationer om ugentlige „ALDI aktuell“ tilbud, prisfald, nye varer i sortiment og sæsonvarer. Tilbuddene fra vores hjemmeside genfinder du i ALDI App´en.
  - Gå ikke længere glip af flere tilbud, brug ALDI App til påmindelser, derigennem at du tilføjer de ønskede varer til din personlige huskeseddel.
  - Planlæg din næste indkøbstur med den integrerede indkøbsseddel. Her kan du også nemt tilføje andre varer.
  - Du leder efter en bestemt vare, men ved ikke hvornår den kommer på tilbud ? Ikke noget problem – Meddelelsesfunktionen kan med indtastning af søgebegreb (f. eks. cykel) søge og sende besked til dig næste gang varen kommer på tilbud.
  - Med butikssøgeren kan du hurtigt og nemt finde den nærmeste ALDI butik og aflæse åbningstiderne.
  - På din smartphone eller tablet kan du bekvemt bladre igennem ALDI tilbudsavisen.
  - NYT: Du bor i et grænseområde eller rejser gerne ? Så kan du nu navigere rundt i tilbuddene i andre lande, hvor ALDI har butikker.
  - NYT: Visning af nyheder – Vi informerer dig straks igennem ALDI App.
  - NYT: Definér din favorit ALDI butik og benyt derigennem butikssøgeren uden at aktivere lokaliseringsfunktionen.

  ALDI
  Kvaliteten helt i top – Prisen helt i bund

  Anmærkning: ALDI App skal have adgang til lokaliseringsfunktionen på din smartphone eller tablet for at etablere din position, så informationen om den nærmeste ALDI butik kan oplyses. Hvis du vil gøre brug af den integrerede QR reader, skal ALDI App have tilladelse til at bruge kameraet på din smartphone eller tablet.

  Tags: city star cykel aldi , aldi cykler , aldi danmark , city star cykel , aldi cykel city star , aldi city star cykel , aldi city star , city star aldi , city star cykler

  Users review

  from 237 reviews

  "Good"

  6.4

  Users comments for ALDI Danmark

  Ulf Simonsen

  by Ulf Simonsen

  Feb 15, 2016  |  "OK"

  Applikationen er endnu et forsøg på at lave en billig løsning på en app som bare et et web-view af hjemmesiden hvor man ikke engang kan navigere ordenligt. Det er ikke til at læse hvad der står i tilbudsavisen den da den ikke tillader zoom. Alt i alt en dårlig brugeroplevelse.

  Max Jessen

  by Max Jessen

  Sep 06, 2013  |  "OK"

  Virker nogenlunde

  Steffen Jacobsen

  by Steffen Jacobsen

  Apr 30, 2013  |  "Poor"

  Ikke god for tablets

  Tommy Hemmert Olesen

  by Tommy Hemmert Olesen

  Apr 07, 2013  |  "OK"

  Appen viser rigtig nok nogle tilbud, men ikke dem alle sammen. Hvorfor man kun skal se et udpluk forstår jeg ikke. Selve tilbudsavisen kan man ikke læse, men guides hen til deres hjemmeside, hvor deres hjemmestrikkede "avislæser" knapt fungerer på Android 4.0. Hvorfor ikke bare give os en PDF?? Hvorfor ikke vise alle tilbud fra avisen i det ellers nogenlunde app?