FREE DOWNLOAD

Appie van Albert Heijn

  Appie van Albert Heijn icon

  Appie van Albert Heijn

  by: 16.8K 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Met Appie wordt boodschappen doen nóg makkelijker en persoonlijker. Je kiest zelf hoe je boodschappen doet bij Albert Heijn: bij jou in de supermarkt of online.

  Maak makkelijk een boodschappenlijst
  - Gebruik de productenvinder, barcodescanner of kies uit je eerdere aankopen. Klik op het plusje om een product toe te voegen.
  - Bekijk alle Bonusaanbiedingen en zet ze direct op je boodschappenlijst. Log in op de voorpagina om direct je persoonlijke Bonusaanbiedingen te zien en toe te voegen.
  - Kies uit ruim 20.000 producten – net zoveel als in een AH XL winkel.
  - Blader door en zoek op ruim 16000 recepten uit Allerhande en voeg de ingrediënten toe aan je lijstje.
  - Log in met een Mijn ah.nl profiel en onder andere je lijst met bewaarde recepten zijn ook op andere apparaten beschikbaar.

  Vind je boodschappen snel terug in de winkel. En ontdek het gemak van mobiel zelfscannen
  - Sorteer het boodschappenlijstje op de looproute in je eigen AH winkel.
  - Link makkelijk naar de AH Zelfscannen app, scan zelf je boodschappen met je smartphone en reken af bij een betaalpaal. Mogelijk bij alle winkels met zelfscannen.

  Bestel direct alles op je lijstje
  - Zet je boodschappenlijstje om in een bestelling en laat de boodschappen bezorgen.
  - Zelf ophalen kan ook, je bestelling staat dan op afspraak klaar bij een Albert Heijn Pick Up Point.
  - Kies het tijdstip dat je het best uitkomt.
  - Een bestelling aanpassen kan tot aan de dag voor de bezorging.

  Appie is er om het je makkelijk te maken. Heb je ideeën over hoe het nog beter kan? Ga via het menu naar ‘Over Appie’, klik op ‘Feedback’ en stuur ons jouw feedback. Ook de Klantenservice van AH Online is via Appie direct bereikbaar.

  Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van Appie en de diensten die via Appie worden geleverd. Je kunt ze nalezen op www.ah.nl/algemene-voorwaarden. Op deze applicatie is het privacy- en cookiebeleid van toepassing dat je kunt nalezen op www.ah.nl/privacy.

  Appie is een gratis service van Albert Heijn B.V., ingeschreven in Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 35012085, gevestigd aan de Provincialeweg 11 (1506 MA) te Zaandam. Aan deze applicatie zijn geen abonnementskosten verbonden.

  Tags: appie , appie app en , qr code albert heijn , qr code ah , albert heijn app en , ah app en , ah , albert heijn , app ah

  Users review

  from 16.753 reviews

  "Great"

  8.2