FREE DOWNLOAD

Árukereső

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  "Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, az Árukereső.hu mobilalkalmazásával több mint 2900 hazai online bolt termékkínálatából válogathat.

  Az alkalmazással könnyen pontos és percre kész információkhoz juthat a kiválasztott termékekkel kapcsolatban. Egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatja a kiszemelt termék árát, összevetheti a szállítási feltételeket és raktárkészlet információkat, így hamar kiderül, hogy melyik bolt ajánlata a legkedvezőbb az Ön számára.

  Böngészhet a kategóriákban, válogathat az Ön számára fontos szempontok alapján, vagy használhatja a vonalkód-felismerő funkciót, hogy bárhol, bármikor megtalálja a legjobb árat és legkedvezőbb feltételeket kínáló forgalmazót. Az Árukereső.hu mobil alkalmazása döntését felhasználói véleményekkel, részletes termékleírásokkal, bolt információkkal, valamint képgalériával is segíti. Az alkalmazáson keresztül lehetőség van beállítani az árfigyelő szolgáltatás, így értesítést kaphat e-mailben, ha az Ön által keresett termék ára a megjelölt összeg alá esik.
  A „megvásárolom“ gomb segítségével már az Árukereső.hu oldalán is megrendelheti a kiválasztott terméket a programban részt vevő webáruházaktól.

  Könnyen használható és funkciókban gazdag Android alkalmazás, amely segít megtalálni Önnek a legjobb árat, bárhol is legyen!

  Funkciók:
  - termékkeresés vonalkód leolvasással, szöveges kereséssel, vagy kategóriák alapján;
  - kategórián belüli szűkítés tulajdonságok alapján;
  - kategórián belüli rendezés ár, értékelés, népszerűség és név szerint;
  - részletes termékleírások, termékadatlapok;
  - nagy felbontású képek, termékgalériák;
  - vásárlók által írt termék- és boltvélemények;
  - ajánlatok rendezése ár, vagy értékelés szerint;
  - webáruházak adatainak megjelenítése (közvetlen telefonhívás, térképes megjelenítés, útvonaltervezés);
  - népszerű termékek megtekintése;
  - napi áresések megtekintése;
  - útmutató, amely segíti az alkalmazás használatát és kiemeli annak előnyeit."

  Users review

  from 9.715 reviews

  "Awesome"

  9.2