FREE DOWNLOAD

Berden Grandissimo

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Grandissimo, dé ontmoetingsplaats bij Berden Heerlen en Blerick voor de modebewuste vrouw met een maatje meer, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
  Omdat je de Grandissimo App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot Berden’s collecties van uitsluitend bekende kwaliteitsmerken in grote maten. Kwaliteit in stoffen en kwaliteit in pasvorm is namelijk waar Berden en haar team voor staan en dit natuurlijk volgens de nieuwste modetrends.
  Met deze App wil Grandissimo je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
  Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
  (1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”