FREE DOWNLOAD

BH marketi - akcije

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  BH marketi - akcije je aplikacija koja vam nudi mogućnost da nađete put do najbolje uštede po vašem izboru.
  Na jednom mjestu imate jedinstven pregled aktuelnih ponuda akcija i popusta (redovnih i vikend, koje se automatski ažuriraju prilikom svakoga pokretanja aplikacije ako su uključeni internet i automatsko ažuriranje) unutar BH marketa, mogućnost pretrage artikala po nazivu i po kategoriji, prikaz najboljih akcija sortiranih po popustu iz svih marketa i uporedni odnos cijene pojedinačnog artikala na akciji u odnosu na iste artikle u drugima marketima.
  Jednom ažurirani podaci ostaju keširani u memoriji, tako da im se može pristupiti bilo kada bez internet konekcije.
  Željeni artikli se lako mogu dodati u odgovarajuću listu nabavki, koja se zatim dalje može poslati putem: e-maila ili SMS-a.
  Aplikacija omogućava pregled lokacija BH marketa na mapi, njihovo radno vrijeme kao i uporedni prikaz vaše lokacije na mapi (dobijene putem GPS signala ili putem mrežnih izvora lokacije kao što su GSM (bazne stanice) i Internet) u odnosu na odgovarajući market.
  U odnosu na korisnikovu trenutnu poziciju, aplikacija omogućava pregled svih lokacija marketa (prodajnih mjesta) u blizini i njihovu udaljenost.
  Aplikacija takođe omogućava da prikazanu lokaciju marketa na mapi ažurirate (zamjenite) sa vašom trenutnom lokacijom u cilju poboljšanja tačnosti prikaza lokacije marketa na mapi.

  Users review

  from 50 reviews

  "Great"

  8.2

  Users comments for BH marketi - akcije

  Matthew Hopkins Whitch HunterGeneral

  by Matthew Hopkins Whitch HunterGeneral

  Dec 13, 2013  |  "Great"

  Nije lose zamisljeno. Mozda neki bolji font, neke HD ikonice i upotpuniti broj marketa. To bi bilo onda dovoljno za cistu peticu. I vidim neke akcije koje su zavrsile u 7.mjesecu. Ali samo naprijed...

  Emir Džumhur

  by Emir Džumhur

  Apr 02, 2013  |  "Awesome"

  Svaka cast za ideju i trud!

  edis sehic

  by edis sehic

  Jan 13, 2013  |  "OK"

  Super aplikacija ali fali dosta centara,ovo sto je navedeno trenutno moze dobro posluzit za one koji zive u sarajevu , u drugim gradovima nece bas puno bit od koristi bar za sad,a nadam se da ce se pojavit i neki update koji ce dopunit sve nedostatke.

  Darko Milosevic

  by Darko Milosevic

  Jan 11, 2013  |  "Great"

  Ideja je odlična, ali fali nekoliko velikih tržnih centara kao sto su Fis, Tuš i Bingo. Nadam se da će biti ukljuceni u sledeći update.

  Mirsad H

  by Mirsad H

  Dec 29, 2012  |  "Awesome"

  Super aplikacija ali nazalost premalo marketa

  Himzo Brkic

  by Himzo Brkic

  Dec 29, 2012  |  "Awesome"

  Super korisno samo jos da ima Bingo market..