FREE DOWNLOAD

dichtbijdeals

  • SEARCH TYPE
  dichtbijdeals icon

  dichtbijdeals

  by: DBH Nederland 197 3.8

  3.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de dichtbijdeals applicatie vind je digitale kortingsbonnen van winkels, restaurants en andere zaken bij jou in de buurt.

  Let op: Wij zijn momenteel druk bezig om het aanbod van kortingen uit te breiden. Dit wordt dagelijks aangevuld. Houd de app daarom goed in de gaten!

  Na het openen van de applicatie wordt er o.b.v. je GPS locatie direct gezocht naar beschikbare kortingsbonnen in de buurt. Via de "Plaatsen" tab kan je ook zelf een plaats selecteren en acties bekijken.

  Als je een korting wilt innen, activeer je de bon door te "sliden". Hierna verschijnt de kortingscode die je kan laten zien bij de kassa. Het activeren van een deal doe je dus pas op het moment dat je deze ook daadwerkelijk wilt innen bij de kassa. Let hier goed op, want je kan elke deal slechts een beperkt aantal keer gebruiken.

  Features:
  - Vind exclusieve deals in de buurt op basis van je huidige GPS locatie.
  - Beschikbare deals tonen in een lijst of op een kaart.
  - Standaard sortering op basis van afstand, maar mogelijkheid om dit aan te passen naar bijvoorbeeld alfabet, datum kortingsactie of categorie.
  - Standaard resultaat van deals uit alle categorieën, maar mogelijkheid om dit te filteren door een specifieke categorie te selecteren.
  - Mogelijkheid om favoriete bedrijven te selecteren. Van favoriete bedrijven krijg je pushberichten bij nieuwe deals.
  - Mogelijkheid om thuisplaats te selecteren. Van nieuwe acties in de buurt van deze plaats krijg je pushberichten.
  - Mogelijkheid om deals te delen via Twitter, Facebook en email.

  Tags: pocketdeals , pocket , pocket deals apk , pocketdeals apk , pocketdeals .apk , pocketdeals nl , pocketdeals nl .apk , qr codes als kortingscoupon , pocket dbh nederland

  Users review

  from 197 reviews

  "OK"

  3.8