FREE DOWNLOAD

Expert Norge

  • SEARCH TYPE
  Expert Norge icon

  Expert Norge

  by: Firstclass Apps 4 8

  8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Om Expert

  Expert AS er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker. Expert omsatte i 2011 for NOK 9,8 milliarder.

  Expert AS ble dannet i 1962 av 46 norske elektroinstallatører og ble da etablert under navnet EILAG Elektroinstallatørenes Innkjøpslag A/L. I dag eies Expert av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS v/Øivind Tidemandsen.

  Expert er organisert som et konsern der morselskapet Expert AS eier Expert i Norge, Danmark og Finland. Vi benytter varemerket Expert i alle våre markeder. Som varemerke er Expert en av de mest kjente i Norden. I tillegg bruker vi Punkt1 i Danmark. Expert har sitt hovedkontor på Gjelleråsen like nord for Oslo.

  Expert har internasjonal tilknytning gjennom medlemskap i verdens største salgsorganisasjon innen forbrukerelektronikk Expert International og Expert Global.

  Norge

  Expert Norge hadde ved utgangen av 2011 175 butikker fordelt over hele landet, Av disse var 65 butikker eid av Expert Norge AS mens 110 butikkene var handlereide butikker med Expert profil. Expert Norge hadde en omsetning på NOK 3,6 milliarder.

  Høsten 2011 åpnet Expert sin første XL butikk på Alnabru utenfor Oslo. Med en salgsflate på over 4500 m2 er dette Oslo sin desidert største elektrobutikk.

  Tags: expert norge , taxi norge andrioid

  Users review

  from 4 reviews

  "Great"

  8