FREE DOWNLOAD

Gratis vareprøver

  Gratis vareprøver icon

  Gratis vareprøver

  by: 2 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Lyst på gratis vareprøver? Med denne enkle appen kan du bestille gratis vareprøver på hudkremer, hårpleie, helsekost, klær, bøker, aviser og mye mer - direkte til din postkasse.

  - Hvordan er det mulig?
  Stadig flere firmaer tilbyr gratis vareprøver som del av bedriftens markedsføring. De tenker at hvis du først har prøvd et produkt, så vil du sikkert kjøpe det i fremtiden hvis du er fornøyd med vareprøven.

  - Dette høres utrolig bra ut, men det er vel en bakside?
  Som regel er den eneste baksiden at du må fylle ut et skjema med person-opplysninger. Vi anbefaler imidlertid at du alltid leser vilkårene meget nøye før du bestiller.

  - Men porto må jeg vel betale?
  Nei da, mange av vareprøvene sendes helt portofritt. Enkelte av tilbudene krever imidlertid at du betaler porto. Vi forsøker å unngå vareprøver der du selv må betale for frakten. Vi gjør imidlertid unntak hvis vi mener det er verdt det.

  For at stadig flere firmaer skal tilby gratisvarer, ber vi deg om ikke å misbruke tilbudene. Bestill derfor ikke vareprøver du ikke har bruk for. Merk: Det er strengt forbudt å bestille vareprøver i andres navn. Dette kan føre til erstatningsansvar og politianmeldelse.

  Tags: gratis vareprøver gratis frakt , bestill vareprøve på , forbruker gratis vareprøver gratis frakt , gratis vareprøver , gratis vareprøver til firma , helt gratis vareprøver , vareprøver som markedsføring

  Users review

  from 2 reviews

  "Awesome"

  10