FREE DOWNLOAD

MasterCard Elite Srbija

  MasterCard Elite Srbija icon

  MasterCard Elite Srbija

  by: 8 8.6

  8.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Kompanija MasterCard je za Vas pažljivo odabrala ekskluzivnu ponudu proizvoda i usluga kroz program MasterCard Elite Srbija. Osnovni cilj ovog programa je da svakodnevne stvari pretvori u sasvim posebno zadovoljstvo i pruži Vam specijalne ponude u skladu sa Vašim interesovanjima i načinom života.

  Ova sveobuhvatna i primamljiva ideja transformisana je u paket posebnih trgovačkih ponuda posebno kreiranih za vlasnike premijum kartica u Srbiji, u koje spadaju Gold i Platinum MasterCard kartice, kao nastavak sličnog programa koji kompanija MasterCard sprovodi na globalnom nivou. Pogodnosti u okviru Elite programa Srbija mogu ostvariti i korisnici MasterCard Gold kartica izdatih od strane banaka u Crnoj Gori.

  MasterCard je za Vas pripremio aplikaciju koja će Vam pomoći da u svakom trenutku imate uz sebe ažuriranu ponudu Elite partnera i da na najlakši način ostvarite benefite premijum kartica. Aplikacija Vam daje mogućnost da vidite sve ponude, da ih locirate na mapi, pronađete lokacije u Vašoj blizini i da primate ekskluzivne informacije o promotivnim ponudama direktno kroz aplikaciju.

  Users review

  from 8 reviews

  "Great"

  8.6