FREE DOWNLOAD

Matpriskollen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Välkommen till Sveriges största matprisapp! Här finns veckans extrapriser från alla dina butiker, inte bara en som i kedjornas appar. Vi täcker hela Sverige med över 3.000 butiker från ICA, Coop, Willys, CityGross, Hemköp, Lidl m.fl. Inga login eller passwords. I den nya receptfunktionen får du förslag på lättlagade recept från Arla Köket, baserat på de varor som är på extrapris just nu. Smart!
  Vi har 500.000 bevakningar. Du kan också lägga bevakning på t.ex blöjor, svensk oxfilé, ekologiskt, eller Gevalia och få notis när de är på extrapris i dina favoritbutiker.
  Inköpslistan som delas lätt med andra via sms eller mail, kan sorteras efter hur varorna är placerade i just din butik.

  Vi på Matpriskollen skriver sedan 2010 av matbutikers reklamblad. Du kan därför ha "Reklam? Nej tack!" på brevlådan (beställ, vi har gratisdekaler!) och ändå se alla fina erbjudanden. Det gör Sverige lite grönare och våra användare lite rikare! Vi vet nämligen att man enkelt sparar tusenlappar genom att utnyttja extrapriserna. Och nu med Arla Kökets receptförslag blir det ännu roligare att göra bra klipp och laga god mat.

  Vi har smarta användare som sparar mycket pengar med appen. Erbjudandena är i snitt ca 25% lägre än ord.priserna, när vi har jämfört. Vi vet också att appen kan bli ännu bättre och vi tackar för responsen vi får via appfeedback i appen. Vi lyssnar och kommer att fortsätta förbättra många delar under året!

  Bästa hälsningar, från Vännerna på Matpriskollen!

  Tags: matpriskollen , rabble

  Users review

  from 1.570 reviews

  "Great"

  7.8

  Users comments for Matpriskollen

  Martin Murén

  by Martin Murén

  Oct 09, 2017  |  "Great"

  Nice app but would appreciate being able to compare with online retailers too.

  Daniel Jonsson

  by Daniel Jonsson

  Apr 30, 2017  |  "Poor"

  Kraschar när man lägger in något som bevakning

  Birgitta Saxman

  by Birgitta Saxman

  Mar 27, 2017  |  "Awesome"

  Perfect ?. You can also share syncing shoppinglist with friends, works perfectly on android nougat

  Victor

  by Victor

  Mar 26, 2017  |  "Great"

  Fantastisk idé, rätt bra utförande. Den funkar med att spara sina favorit butiker, dock är det en smula bökigt. Och den låter mig jämföra priser och erbjudanden, skulle dock kunna finnas fler filter och olika sorters sorteringsalternativ. Kortfattat är det är måste ha app, men UI:n och användarvänlighet en kan förbättras.

  Faio Kitoma

  by Faio Kitoma

  Mar 20, 2017  |  "OK"

  2 stars because after the last update it simply doesn't update anything. Before that, it was a "must have". I'll change the rating if it gets fixed.

  Sanna Frese

  by Sanna Frese

  Mar 20, 2017  |  "Good"

  Superbra grundfunktion och idé men dålig kategorisering och lågt utbud av matvaror. Varför vet den inte vad "hummus" är? Eller "tofu"? Som någorlunda matintresserad person räcker inte riktigt bevakningarna till.