FREE DOWNLOAD

Oliviera

  • SEARCH TYPE
  Oliviera icon

  Oliviera

  1.6K 8.6

  8.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ești la birou și este timpul pentru mâncarea de prânz? Colegii te stresează cu veșnica întrebare “ce mâncăm astăzi”? Sau ești acasă împreună cu prietenii și familia și vreți să mâncați ceva delicios, dar în același timp extrem de variat?

  Am găsit soluția perfectă pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Comandă acum direct din aplicația Oliviera! Prima aplicație de food delivery din România – o inovație atât pentru piață românească de food delivery, cât și pentru cea a aplicațiilor mobile.

  Poți plasa o comandă doar pentru tine sau împreună cu colegii, prietenii sau familia. Diversitatea tipurilor de restaurant pe care o găsiti pe Oliviera sigur va satisface gusturile și poftele tuturor! Poți alege cea mai buna pizza de la Dominium, cel mai bun burger de la Oro Toro sau cea mai buna mâncare chinezeasca de la Chopstix si lista surprizelor ... continuă în aplicație.

  Comandă mâncare. Este ușor.

  Nu te-am convins încă? Hai să vedem ce înseamnă să comanzi mâncare direct din aplicația Oliviera:
  1. Nu știi ce să comanzi, dar îți este super foame! Oliviera te ademenește cu o varietate de preparate și specificuri culinare care te vor ajuta să explorezi cele mai apetisante gusturi.
  2. Nu cunoști adresa, dar vrei să comanzi de mâncare! Fie că vrei să comanzi mâncare la serviciu sau la petrecera celui mai bun prieten, nu vei fi nevoit să introduci datele adresei, pentru că aplicatia îți va găsi locația cât ai zice “Oliviera”.
  3. Livrare super rapidă! Și nu doar în București, ci și în Ilfov, Constanța, Timișoară etc.
  4. Comanzi super ușor. Ai un singur cont pentru toate restaurantele și poți comanda orice fel de mancare. În plus, fiecare comandă efectuată se va regăsi în zona de Istoric comenzi.

  Oliviera, aplicația ta de comandat mâncare. Ușor. Rapid. Gustos.

  Tags: oliviera bucuresti

  Users review

  from 1.645 reviews

  "Great"

  8.6

  Users comments for Oliviera

  Adrian Costachescu

  by Adrian Costachescu

  Sep 15, 2017  |  "Poor"

  Aplicația este nefolosibila...nu poti adauga adresa de livrare. Un pic penibil...

  Mihai Ciuraru

  by Mihai Ciuraru

  Sep 14, 2017  |  "Poor"

  O gluma proasta si mare pierdere de timp, nu poti adauga adrese de livrare.

  Andra Niță

  by Andra Niță

  Aug 27, 2017  |  "Awesome"

  Funcționează bine pe Android O. Am primit apel de confirmare a comenzii. Timpul de livrare afișat este estimativ. O aplicație nu poate ști precis când apar situații neprevăzute și aici ține de fiecare restaurant in parte (trafic, personal nepregătit, indolență). Sunt la prima utilizare a aplicației, momentan a fost ok

  Iolanda Radu

  by Iolanda Radu

  Aug 24, 2017  |  "Good"

  Uneori livrarea nu este gratuita, desi ai efectuat o comanda de o anumita valoare astfel încât sa beneficiezi de livrare gratuita. Unele fraze au greseli gramaticale.

  Cristi Da

  by Cristi Da

  Aug 21, 2017  |  "Great"

  Confirmarea pentru livrarea comenzii nu ti se acorda de fiecare data!

  catalin tindrea

  by catalin tindrea

  Aug 19, 2017  |  "Poor"

  Timp foarte mare de raspuns