FREE DOWNLOAD

PushnGo

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  A PushnGo Mobilalkalmazás kitalálói alapvető emberi igényeket vettek figyelembe az alkalmazás elkészítésénél. Az aktuális helyzetedet figyelembe véve mutatja meg a üzleteket, szolgáltatókat az “Üzletek” ablak alatt.. Az adatlapjukon egy klikk-re eléred őket telefonon, írhatsz nekik emailt, megnézheted a nyitvatartásukat, vagy a térképen egy gombnyomással bekapcsolhatod a telefonodon található navigációt, ami elvezet a kiválasztott célig.

  Az “Események” ablakban találod meg az aktuális eseményeket, partikat, bulikat, kultúrális programokat, térkép, és navigáció segítségét is igénybe veheted egy klikkre.

  Emellett egy másik ablakban az üzletek aktuális akcióit nézheted meg a profiljuk alatt felsorolva, az “Akciók” ablakra kattintva.

  Ha nincs időd, és sietsz, akkor a “Mi van a közelben” menűpont lesz a kedvenced, ami a Te közvetlen közeledben lévő szolgáltatókat mutatja meg, a Te helyzetedtől távolodó sorrendben felsorolva.

  A beállításokban be tudod állítani, hogy melyik témakör érdekel Téged a legjobban, így első kézből értesülhetsz a legjobb , legujjabb akciókról , egy push értesítés segítségével, így biztos, hogy nem maradsz le semmiről. Ha nem szeretnél kéretlen push-t kapni, egyszerűen bármikor fel-le iratkozhatsz róluk.

  Egyenlőre két színvilágból tudsz választani , fekete-fehér, ahogy éppen a kedved tartja.

  A folyamatosan bővülő értékesítő csapatunknak köszöhetően rohamosan töltjük fel újabbnál újabb szolgáltatókkal, hogy mindenképp megtaláld a számításodat.

  Hamarosan két új menűponttal bővülünk, aminek reményeink szerint ismét nagy hasznát fogod venni.

  Tags: pushngo , europethrob , hngo

  Users review

  from 26 reviews

  "Great"

  7.2