FREE DOWNLOAD

Qluster

  • SEARCH TYPE
  Qluster icon

  Qluster

  by: Qluster 17 3.6

  3.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Qluster gör det enklare och roligare att shoppa! Följ dina favoritvarumärken och butiker, ta del av nyheter och erbjudanden och håll koll på det senaste.

  Funktioner i Qluster
  Smarta erbjudanden och nyheter- Aldrig mer några ointressanta annonser. Genom att använda Qluster kommer din shoppingassistent att tränas till att veta vad du gillar. Ju mer du använder tjänsten desto mer relevant information kommer att presenteras för dig.

  Showrooms- Butiker och varumärkenas virtuella skyltfönster med den senaste informationen och de viktigaste produkterna. Till exempel länkar till webbutik, video eller facebooksida. Bläddra bland delar av sortimentet eller de senaste kollektionerna mm.

  Gilla det du ser- Tyck till! Genom att gilla produkter, nyheter och erbjudanden visar du dina medshoppare vad som helt enkelt är bäst just nu och se hur många andra som tycker precis som du.

  Följ dina favoriter- Genom att följa dina favoritvarumärken och butiker ser du till att aldrig missa något. Håll dig ständigt uppdaterad med nyheter, events och exklusiva erbjudanden från de du gillar.

  Lägg i shoppinglistan- Hittat en massa saker du vill ha? Spara ner dem i shoppinglistan så du inte glömmer dem. Kuponger, events, produkter. Allt som du vill få en påminnelse om eller som ska finnas med på din shoppingrutt. Bocka av när det är köpt och få en historik över din shopping.

  En bild säger mer än tusen ord- Trött på fula annonser och en massa text? Qluster har ett snyggt bildformat som gör det inspirerande och roligt att bläddra i. Precis som ditt favoritmagasin!

  Erbjudanden- Vad är bättre än ett erbjudande från en av dina favoritbutiker eller ett varumärke som du bara älskar? Vi har exklusiva kuponger på det du gillar.

  Hitta här och nu- Är du på stan och ska shoppa? Kolla snabbt vilka erbjudanden som finns här och nu eller hitta enkelt till närmsta butik.

  Webben- Vi har även information och erbjudanden från dina favoriter på nätet. Följ på samma sätt som fysiska butiker och håll dig uppdaterad även här.

  Users review

  from 17 reviews

  "OK"

  3.6