FREE DOWNLOAD

Selecta köpapp

  • SEARCH TYPE
  Selecta köpapp icon

  Selecta köpapp

  by: 192 5.2

  5.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Välkommen till framtidens smarta varuautomatsköp!

  Med Selectas app kan du på ett enkelt och smidigt sätt köpa snacks, konfektyr, kalla och varma drycker och annat genom våra automater på tunnelbane- och tågstationer, på flygplatser, sjukhus, skolor och universitet. Vi har helt enkelt tagit vår succé med SMS-köp och gjort det ännu bättre, smidigare och enklare.

  Förutom att handla med appen kan du även ge bort en gåva till någon du tycker om och se våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du hittar även helt unika app-kampanjer och erbjudanden.

  Appen hjälper dig också att snabbt hitta din närmsta automat eller din favoritautomat, dvs den som du använder oftast. Du kan också se dina senaste köp via mobilen och även registrera ditt kontokort om du hellre vill att betalningen dras från ditt kort istället för att komma på din mobilräkning. Praktiskt för dig som kanske har en företagsbetald mobil eller på annat sätt inte kan köpa via din mobil.

  Köp
  Välj den automat du vill köpa från, ange det belopp som din vara kostar och godkänn köpet. Appen skapar ett SMS som skickar beloppet till automaten. Välj din vara på automaten och njut!

  Gåva
  Välj den person som är värd en gåva från dig via dina kontakter eller ange mobilnumret. Välj det belopp du vill ge bort, skriv vem du är och skicka gåvan. Appen skapar en SMS-gåva som skickas till mottagaren klar att använda i någon av våra automater.

  Erbjudande
  Se våra aktuella kampanjer och nyhetserbjudanden. Du kommer även att kunna hitta helt unika app-kampanjer och erbjudanden. Selecta uppdaterar appen löpande med aktuella erbjudande så håll utkik efter nyheter.

  Automater
  Appen innehåller även en locator-funktion för att se var Selectas automater finns och för att hjälpa dig att hitta närmsta automat. När du hittat din automat klickar du bara på den röda symbolen för att handla från just den automaten.

  Mer
  Under Mer kan du se dina senaste köp du gjort med mobilen. Både rena SMS-köp och de du gjort med appen.

  För mer information om Selecta och våra erbjudanden kring kaffe-på-jobbet kolla in www.selecta.se.

  Tags: selecta tre köp , free selecta köp , selecta sms köpa , selectas köpapp , wywallet selecta

  Users review

  from 192 reviews

  "Good"

  5.2