FREE DOWNLOAD

SmartShopper Hungary

  • SEARCH TYPE
  SmartShopper Hungary icon

  SmartShopper Hungary

  by: theurbanguide 35 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  A SmartShopper egy lifestyle-központ a telefonodra telepítve: egy kedvezmény-, hely- és programajánló alkalmazás, illetve egy app-magazin - és hamarosan még egy csomó minden más is. (Érdemes lesz odafigyelned ránk, mert nagyon komoly terveink vannak!)

  ◆ ◆ ◆ ◆ BE SMART & LIVE MORE! ◆ ◆ ◆ ◆

  Helló! Készítettünk egy app-ot. Neked. Mert szerintünk az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyjál pár igazán jó ajánlatot! ◆ Miért lesz jó Neked, ha letöltöd az app-ot? Elmondjuk, 7 érvünk van:

  1 » Most, az induláskor a legfontosabb funkciónk a kedvezményes ajánlatok nyújtása, a város számtalan pontján.
  A MINIMUM 20%-OS KEDVEZMÉNYEKET különböző kategóriákba (GASZTRÓ, ÉJSZAKAI ÉLET, SPORT – FITNESS - WELLNESS, SZÉPSÉGÁPOLÁS, DIVAT, DESIGN stb.) csoportosítottuk;

  2 » Minden kedvezményt AZONNAL, EGY GOMBNYOMÁSSAL és egy, a helyszínen elérhető QR-kód leolvasásával érvényesítheted, gyorsan és egyszerűen,

  3 » NINCS SZÜKSÉG ELŐVÁSÁRLÁSRA és "MINIMÁLIS SZÁMÚ VÁSÁRLÓRA” SEM;

  4 » MINDEN vásárlásod után jóváíródik a 3%-OS PÉNZVISSZATÉRÍTÉS (a százalékos érték néhány esetben eltérhet, természetesen felfelé) a virtuális pénztárcádban, amit – amennyiben összegyűlt a megfelelő összeg – bármikor egyetlen egy gombnyomással elköltheted bármely kedvezményes ajánlatunkra.

  5 » Az app középső menüpontjában lévő TÉRKÉP segítségével könnyen és azonnal láthatod a KÖZELEDBEN LÉVŐ kedvezményes ajánlatokat.

  6 » Ha szeretnéd, az app SZEMÉLYRE SZABHATÓ & RENDSZERES értesítéseket küld, hogy SOHA NE MARADJ LE a közeledben lévő és/vagy kedvenceid ajánlatairól.

  7 » A SmartShopper egy TELJESEN INGYENES alkalmazás (NINCSEN semmi egyéb rejtett költség, regisztrációs díj vagy ‘in-app purchase’ funkció)!

  » » TÖLTSD LE AZ APP-OT & KUKKANTS BELE! « «

  ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆
  » HA ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI RÉSZLETEK IS »
  A SmartShopper egy csodaszelence a telefonodra telepítve. Egy (általában) a zsebedben pihenő innovatív és interaktív lifestyle-központ. Kedvezményes ajánlatokkal, cashback programmal és egy "zsebmagazinnal" - és hamarosan egy csomó minden mással is…

  ◆ ◆ ◆ ◆ BE SMART & LIVE MORE! ◆ ◆ ◆ ◆
  Azzal a misszióval indultunk, hogy izgalmasabbá és tartalmasabbá tegyük a felhasználóink életét. Hogy az ajánlóinkon és a kedvezményeinken keresztül közelebb hozzuk az édes és stílusos életet. Közelebb anyagilag is és térbeli értelemben is -, hiszen mindez a SmartShopperrel egy-két könnyed gombnyomásnyi közelségben van csak.
  És természetesen közelebb anyagi értelemben is… szeretnénk segíteni abban, hogy az édes élet elsősorban ne pénz kérdés legyen és a SmartShopper segítsen kicsit közelebb hozni mindenkinek azt, amit épp akkor és ott meg akar ízlelni, szagolni, kóstolni, próbálni! (Persze, lesznek majd néha szükséges, hétköznapi dolgok is az app-ban, mert azok is nyilván egy édes élet szükséges alapillérei. Szeretnénk segíteni, hogy azok is könnyen, gyorsan intéződjenek el.)

  ◆ Szóval pont akkor és pont ott, amikor kedved szottyan. Hiszen a mi mobilkuponjainat NEM KELL ELŐVÁSÁROLNI, NEM KELL KIPRINTELNI, és NEM KELL VÁRNI a megfelelő ember összegyűlésére SEM.

  ◆ Az „édes élet” nem csak egy üres frázis többé, hanem a mindennapjaid része! ;)

  ◆ ◆ ◆ ◆ BE SMART & LIVE MORE! ◆ ◆ ◆ ◆

  Kulcsszavak: smartshopper, smart, shopper, kupon, kedvezmény, budapest, kuponok, akció, akciók

  Users review

  from 35 reviews

  "Poor"

  2