FREE DOWNLOAD

Zalando Suomi Finland

  • SEARCH TYPE
  Zalando Suomi Finland icon

  Zalando Suomi Finland

  by: Firstclass Apps 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Zalando tarjoaa asiakkailleen paljon muutakin kuin kenkiä! Zalando antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ostoskokemukseen kätevästi kotoa käsin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laaja ja kattava valikoima kenkiä ja muotituotteita yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun sekä helppoihin ja turvallisiin nettiostoksiin.

  Helppo ja selkeä verkkokauppa
  Olemme panostaneet verkkokauppamme selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen, jotta voit tehdä ostoksesi helposti ja nopeasti. Navigointi sivustolla on tehty mahdollisimman helpoksi, ja asiakas ohjautuu vaivattomasti läpi sivuston aina ensimmäisestä tuotehausta tilauksen päättämiseen asti.

  Ostokset vaivattomasti ja turvallisesti Zalando.fi-verkkokaupasta
  Lisättyäsi haluamasi tuotteet ostoskoriin, voit valita usean turvallisen maksutavan välillä. Voit suorittaa maksun vaivattomasti laskulla, luottokortilla tai PayPalin kautta. Lähetettyäsi tilauksen onnistuneesti voit seurata tilauksesi tilaa kirjautumalla Zalando.fi:n asiakastilillesi. Saat toimitusvahvistuksen mukana paketin seurantanumeron, jonka avulla voit netissä seurata pakettisi kulkua.

  Nopea toimitus
  Pyrimme toimittamaan asiakkaidemme tilaukset mahdollisimman nopeasti – yleensä saat pakettisi jo 4–10 arkipäivän kuluessa!

  Ilmainen toimitus ja palautus
  Zalandolla et maksa tilaamiesi tuotteiden toimituksesta senttiäkään! Toisin kuin muissa verkkokaupoissa, Zalandolla ei ole myöskään tilauksen vähimmäisarvoa. Tilauksesi loppusumma ei siis vaikuta toimituskuluihin millään tavalla – olipa loppusumma sitten 9 € tai 99 €, toimitus on aina ilmainen!

  Kenkien ja vaatteiden kokomerkinnät vaihtelevat, joten meille on selvää, että joudut joskus palauttamaan tuotteita. Jos kengät tai vaatteet eivät olekaan sopivat tai ne eivät vastaa odotuksiasi, voit lähettää ne meille takaisin. Myös palautus on sinulle ilmainen – olemme maksaneet kulut puolestasi.

  Kattava ja henkilökohtainen palvelu
  Voit soittaa maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme ja kysyä verkkokauppaamme ja tuotteisiimme liittyvistä aiheista asiantuntevilta asiakaspalvelijoiltamme. Näin saat kattavaa, henkilökohtaista ja pätevää palvelua – ilman pitkiä jonotusaikoja. Asiakaspalvelumme palvelee numerossa arkipäivisin kello 8–18 numerossa 0800 944 51. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse (service@zalando.fi) tai internetsivujen yhteydenottolomakkeella.

  Tuotevalikoima
  Zalandon kattava valikoima tarjoaa asiakkailleen huikeat 1300 eri tuotemerkkiä – löydät helposti yhdestä paikasta sekä tutut merkit kuten Vila, Vero Moda, Esprit ja Guess että kansainvälisesti tunnetut merkit, kuten Michael Kors tai Desigual. Zalandolta tilaat myös harvinaisemmat brändit kuten See by Chloé, Moschino CheapAndChic tai Just Cavalli, joita voi olla vaikea löytää muualta.