FREE DOWNLOAD

ZappVantages

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Welkom bij ZappVantages: de digitale portefeuille voor kortingscoupons, tickets, voordeelpassen, klanten- en lidmaatschapskaarten. ZappVantages is helemaal gericht op de specifieke behoeften van zelfstandigen. Met de komst van ZappVantages behoort het uitknippen of printen van kortingsbonnen definitief tot het verleden. Daar heb je als drukke ondernemer helemaal geen tijd voor. En hoe vaak gebeurt het dat je bij het afrekenen aan de kassa ontdekt dat de kortingscoupons of voordeelpas nog op de zaak in de bureaula liggen? Met ZappVantages heb je alle voordelen altijd op zak!

  ZappVantages in slechts enkele stappen:

  • Na installatie op je smartphone dien je jouw persoonlijke digitale portefeuille te activeren d.m.v. registratie met je e-mail adres.

  • Onder Instellingen/Coupons kun je aangeven voor welke productcategorieën je kortingscoupons wenst te ontvangen. Jij bepaalt welke korting voor jou relevant is!

  • ZappVantages werkt optimaal, wanneer je locatievoorziening hebt geactiveerd. Zo kun je actuele kortingscoupons ontvangen, waar je ook maar bent.

  • Met ZappVantages ontvang je de kortingscoupons voor de door jou gekozen productcategorieën. ZappVantages bewaart veilig jouw kortingscoupons, totdat je deze hebt verzilverd of totdat de uiterste datum van geldigheid van een kortingscoupon is verstreken.

  • Met ZappVantages kun je tevens tickets voor evenementen, dierentuinen en attractieparken ontvangen en veilig opbergen voor later gebruik.

  • Tenslotte kun je met ZappVantages voordeelpassen, klantenkaarten en lidmaatschapskaarten ontvangen en veilig opbergen voor later gebruik.

  • Bij breuk, verlies, diefstal of vervanging van je smartphone zijn jouw kortingscoupons, tickets, voordeelpassen, klanten- en lidmaatschapskaarten in een handomdraai terug te halen en te installeren op je nieuwe smartphone.

  ZappVantages zal in geen geval gegevens van gebruikers aan derden verstrekken voor marketingdoeleinden, tenzij anders door de gebruiker aangegeven. Voor een volledig overzicht van de voorwaarden verwijzen we naar de privacy verklaring en de algemene voorwaarden.

  Verbeteringen en aanbevelingen worden zeer op prijs gesteld. Samen kunnen we ZappVantages nog beter laten aansluiten op jouw wensen. Stuur je op- of aanmerkingen naar feedback@zappvantages.com