FREE DOWNLOAD

Dierenasiel Kootstertille

  • SEARCH TYPE
  Dierenasiel Kootstertille icon

  Dierenasiel Kootstertille

  by: Elecserv Software / ElecSoft 0 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Sinds januari 2011 bestaat Adventure aan de Alde Dyk in Kootstertille waar wij een dierenwelzijnscentrum bouwen. Deze bestaat uit een vakantieadres voor alle huisdieren met eigenaar en een tijdelijke opvang voor dieren zonder baas. Ook educatie speelt een grote rol binnen ons centrum.

  Onze pensionopvang is een echte vakantie voor uw huisdier. De katten verblijven in een ruime woonkamer die ingericht is zoals thuis. Daarnaast is er voldoende speel en spelmogelijkheid en natuurlijk ruim voldoende persoonlijke aandacht. Voor de hond is Adventure een groot avontuur. Het dagprogramma bestaat uit spelen met andere honden, wandelen, zwemmen in ons natuurbad en natuurlijk actief bezig zijn zoals frisbeeën. Bij Adventure kunt u kiezen welk verblijf u wenst voor uw hond, een kennel of een huiskamer waar de honden voor de nacht verblijven. Wilt u alvast een indruk krijgen wat voor vakantie ook uw huisdier kan krijgen? Kijk dan snel bij de vakantiefoto’s van onze gasten.

  Ook bieden wij dagopvang aan honden aan. Dit kunt u vergelijken met de crèche voor kinderen. U gaat onbezorgd naar uw werk of een dagje uit en uw hond heeft een geweldige dag bij ons. Heeft u geen vervoer of geen tijd om uw viervoeter te brengen? Ook dit is geen probleem bij Adventure. Onze Adventure Carpool Cab haalt uw hond graag op en brengt hem of haar indien gewenst ook weer thuis.

  Onze asieldieren verblijven tijdelijk bij ons totdat we de perfecte nieuwe eigenaar voor ze hebben gevonden. Dit verblijf maken we zo aangenaam mogelijk voor deze dieren. Door een uitgebreide plaatsingsprocedure en voldoende tijd en aandacht vinden wij voor elk dier de juiste plek.

  Benieuwd geworden naar onze vakantieopvang of geïnteresseerd in één van onze asieldieren? Neem dan contact met ons op zodat we u uit kunnen nodigen voor een kennismaking.

  Met vriendelijke groet,

  Henri & Claudia Hageman en Diny Doedel

  Tags: dierenasiel leeuwarden , dierenasiel kootstertille , adventure kootstertille , dierenasiel adventure kootstertille , dierenasiel drachten , leeuwarder dierenasiel kootstertille , software dierenasiel , hondenasiel drachten , free opvang cursus in english