DOWNLOAD  €3.95

KERK en RADIO

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  €3.95


  Screenshots

  Description

  Met deze software kunnen bijna 1800 Nederlandse kerkradiostations worden beluisterd, evenals ongeveer 150 buitenlandse kerkradiostations plus circa 600 gewone Nederlandse radio omroepstations.

  Ook kunnen eerdere uitzendingen van kerkradiostations worden beluisterd. Deze "kerkdienst gemist" functie maakt gebruik van zogenaamde Podcasts.

  De "Kerk en Radio" software biedt vier modes:

  1. Kerkradio stations die momenteel uitzenden.
  2. Alle Nederlandse kerkradio stations.
  3. Buitenlandse kerkradio stations.
  4. Nederlandse reguliere radio stations.

  Met het aanraakscherm kan op de gebruikelijke Android wijze in de vier lijsten worden gezocht. In de linkerlijst worden de namen van de radiostations getoond. Als een kerkradiostation wordt aangeraakt dan probeert de software direct een lijst met eerdere uitzendingen (podcasts) samen te stellen. De zoekresultaten worden dan rechts getoond.
  Er zijn vrij grote knopjes toegepast die ook gemakkelijk te vinden zijn door blinden en slechtzienden.

  Een live-uitzending kan worden beluisterd door de blauwe (naar rechts wijzende) pijl aan te raken. Dit kan ook worden gedaan door "lang" op een regel te klikken.

  Een Podcast kan worden beluisterd door in de rechterlijst een regel aan te raken. Als je een regel "lang" aanklikt wordt ook de titel van de Podcast gezegd, voorafgaande aan het openen van de Podcast.

  Een krachtige functie is de mogelijkheid om doormiddel van spraak een kerk- of gewoon radiostation in de lijsten te vinden. U hoeft dan slechts een deel van de naam van het station te zeggen en de software springt vervolgens direct naar de eerste de beste regel waar deze zoekterm in voorkomt. Druk hiertoe op het microfoonknopje en zeg de naam van de kerk of van een gewoon radiostation.

  Het is ook mogelijk om een station te vinden door een (deel van de) naam in het bovenste tekstveld in te typen.

  De Kerk en Radio software kan ook tegen u praten. We adviseren u om een Nederlandstalige TTS stem op uw Android mobiele telefoon of tablet PC te installeren. Goede stemmen zijn in de Google Play store te vinden van o.a. Svox ("Jan" en "Lena"), Acapela ("Daan" en "Jasmijn") en Ivona ("Ruben" en "Lotte").

  Tenslotte is vermeldenswaardig dat sommige buitenlandse kerkradiostations traag openen. De oorzaak is veelal het langzame, minder ontwikkelde Internet in de betreffende landen.

  We wensen u veel plezier en nut van deze software.

  DSH electronics
  Leidschendam
  www.dsh2000.com
  info@dsh2000.com.

  Tags: kerkdienst gemist , app kerkdienst gemist , kerkdienst gemist op tablet , kerkdienstgemist , kerk en radio , kerkdienst , kerkdienst gemist tablet , radio , kerkdienst gemist via adorooid

  Users review

  from 2 reviews

  "Poor"

  2